Laatste nieuws

 
Contact

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

HKZ ISO 9001 Erkend leerbedrijf Calibris

Ouderenzorg Utrecht

Basisarts SilverRade locaties Amersfoort/Soest/BaarnBen jij basisarts en heb je hart voor de ouderenzorg?

 

 

Vind je het belangrijk om je werk met aandacht te doen en zorgvragen multidisciplinair te bekijken?

 

Kom dan werken bij SilverRade. Wij bieden je de mogelijkheid om kennis en ervaring op te doen binnen de ouderenzorg. Misschien word je wel zo enthousiast dat je je wilt specialiseren tot Specialist Ouderengeneeskunde. We begeleiden je graag in je ontdekkingstocht. We zijn daarom op zoek naar een:

 

Een basisarts (32 - 36 uur) voor
Lyvore, locatie Amersfoort/Soest/Baarn

 

Wat is SilverRade
SilverRade is een netwerkorganisatie van artsen en behandelaren die werkzaam zijn voor diverse woonzorgcentra: De Brug in Driebergen, De Bilthuysen in Bilthoven, Lyvore in Amersfoort, Soest en Baarn en de revalidatiecentra van GRMN op deze locaties.

Met meer dan 100 artsen en behandelaren zetten wij ons, samen met de professionals van deze zorginstellingen, in voor een comfortabel leven van kwetsbare ouderen. Een leven waarin ouderen zelf de touwtjes in handen hebben en hun mogelijkheden zo goed mogelijk kunnen benutten. Door de krachten van onze artsen en behandelaren te bundelen borgen we professionaliteit, continuïteit, ontwikkelkracht en lokale inbedding.

Dit doen we met specialisten ouderengeneeskunde, (GZ) psychologen, fysiotherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten, diëtisten, muziektherapeuten, bewegingsagogen en maatschappelijk werkers.

Wat ga je doen
We vinden het belangrijk om jonge mensen een kans te geven. Daarom zoeken wij voor Woonzorgcentrum Lyvore in Amersfoort/Soest/Baarn een basisarts. Je wordt begeleid door zeer ervaren specialisten Ouderengeneeskunde en behandelt ouderen met psychogeriatrische en/of somatische aandoeningen. Ook denk je proactief mee met medewerkers en management van Lyvore, omdat je het belangrijk vindt dat ouderen de aandacht krijgen die ze verdienen. Je neemt deel aan MDO’s.

Lyvore
Bij Lyvore wonen en revalideren ouderen met somatische en/of psychogeriatrische problemen. Afhankelijk van de locatie wordt er grootschalige en/of kleinschalige zorg geleverd. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd en er zijn recreatie- en eetruimtes.

De vakgroep SO
De vakgroep SO van SilverRade bestaat uit 14 Specialisten Ouderengeneeskunde (waaronder een aantal kaderartsen), een Physician Assistant, een Verpleegkundig Specialist en een wisselend aantal artsen (wel en niet) in opleiding.

Wat ga je verdienen
Als Basisarts verdien je een salaris op basis van FWG schaal 65 van de CAO VVT en heb je recht op vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.

Wat vragen wij van jou?
Je bent Basisarts en je hebt een heldere visie op de zorg en op je vak. Het is voor jou een vanzelfsprekendheid om op de hoogte te willen blijven van de nieuwste ontwikkelingen en je wilt je oriënteren op de Ouderenzorg. Een rijbewijs is wenselijk in verband met ANW diensten in de regio.

Wil je meer informatie?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Sigrid Oude Vrielink, Specialist Ouderengeneeskunde in Baarn/Amersfoort, tel.nr. 06 – 23 99 61 72.

Zie jij mogelijkheden voor jezelf bij ons?
Je sollicitatiebrief met cv ontvangen we graag vóór 14 juli 2018 per mail via vacatures@iszdebrug.nl. Sollicitatiegesprekken worden direct na de sluitingsdatum gepland.