Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Adresgegevens

Tijdelijke locatie: Woestduinlaan 87
3941 XC Doorn
Telefoon:
0343 555 555
E-mail:
info@iszdebrug.nl

Woonzorgcentrum Beukenstein

Informatie

Woonzorgcentrum Beukenstein

Vanaf 1 januari 2016 hebben we in Driebergen de krachten gebundeld en is woonzorgcentrum Beukenstein gefuseerd met De Brug. De nieuwe organisatie is verder gegaan onder de naam De Brug. De naam van de locatie blijft Beukenstein. Ook verandert er niets in de zorg en ondersteuning, die blijft zoals de bewoners en cliënten van ons gewend zijn. Op 6 september 2016 zijn de bewoners van Beukenstein verhuisd naar locatie Het Woonoord in verband met de geplande nieuwbouw. Klik hier om het nieuwsbericht te lezen.

Wat is er wel veranderd?

Het algemene telefoonnummer en e-mailadres zijn veranderd. Deze vindt u rechtsboven op deze pagina. Voor cliënten die huishoudelijke zorg ontvangen verandert per 1 januari 2016 de locatie en het telefoonnummer:

Gezondheidscentrum De Bosrand

Arnhemse Bovenweg 285
3971 DA   Driebergen-Rijsenburg

T: 0343 – 555 521, bereikbaar van 8.30 tot 15.30 uur
E: exm.wijkzorg@iszdebrug.nl

Meer informatie

Informatie over de locatie Beukenstein of andere zorg en diensten van De Brug vindt u onder andere op www.iszdebrug.nl

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met ons Servicebureau. T: 0343 555 555, E: service@iszdebrug.nl  

Nieuwsbrief en Facebook

Door in te schrijven voor de digitale nieuwsbrief van De Brug en ons te volgen op Facebook blijft u op de hoogte van bijeenkomsten, activiteiten en ander nieuws dat voor u, uw naasten, patiënten, cliënten en andere belangstellenden interessant kan zijn.

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan via deze link.
Facebook: www.facebook.com/iszdebrug

Over woonzorgcentrum Beukenstein

Beukenstein werd in 1978 geopend als middelgroot zorgcentrum en is sindsdien een begrip voor ouderenzorg van topniveau op één van de mooiste plekken van Nederland. Er wonen bewoners permanent met een indicatie langdurig verblijf en er is plaats voor kortdurende opname. Ook is er een verpleegunit voor P.G. (psycho geriatrie); De Schakel. Hiervoor is een indicatie nodig voor langdurig verblijf met BOPZ.

Vraag aan een willekeurige bewoner van Beukenstein wat hem of haar het meest aanspreekt in het Driebergse onderkomen en er klinkt bijna steevast enthousiasme over drie typische Beukenstein kenmerken: 
·         De eigen cultuur, waarbij het Bourgondische karakter en persoonlijke aandacht voor  elkaar op de voorgrond staat
·         Het prachtige park rond het huis
·         De karakteristieke architectuur van straatjes en pleinen binnenshuis  

Het park is een oase van rust waar bewoners op hun gemak kunnen wandelen, een praatje maken of de vogels bekijken. In het park treft u tientallen eeuwen oude bomen aan die door ‘Stichting tot instandhouding van het historisch park Beukenstein’ zorgvuldig verzorgd en bewaard blijven.

Internetcafé M@x

Omroep Max heeft, in samenwerking met de Katholieke Bond voor Ouderen Utrechtse Heuvelrug en het Woonzorgcentrum Beukenstein, Hoofdstraat 57 in Driebergen, het internetcafé M@X met computerfaciliteiten ingericht. De faciliteiten zijn bedoeld voor senioren van de Utrechtse Heuvelrug en andere omliggende gemeenten.  

Op een geduldige, praktische en sympathieke manier wordt senioren geleerd om te gaan met onder meer computer, tablet (iPad) internet, Google, Windows (ook Windows 8), Skype, e-mail, et cetera.  

M@X heeft de beschikking over een prachtig lokaal in Beukenstein in Driebergen, uitgerust met een aantal personal computers. Klik hier voor meer informatie.

Contactgegevens cliëntenraad

Secretariaat: Hoofdstraat 57, 3971 KB Driebergen T:0343 517 841  E: cendenburg@hetnet.nl

Stichting Vrienden van Huize Beukenstein te Driebergen-Rijsenburg

Deze stichting zet zich in om extra middelen te verwerven voor leuke en zinvolle activiteiten voor de bewoners. De Stichting Vrienden van Huize Beukenstein kan geholpen worden met een bijdrage op rekeningnummer NL14 INGB 0662 1928 69 van de ING bank. Als u nog vrienden kent die ons willen helpen met een bijdrage, geeft het aan ze door. Meer informatie.

Hier vindt u de jaarrekening van Stichting Vrienden van Beukenstein.

Stichting Park Beukenstein

Klik hier voor informatie.

Stichting tot Instandhouding en Beheer van het Historisch Park Beukenstein

Klik hier voor informatie.

 


Impressies