Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Bewegingsagoog SilverRade

 

Vind jij bewegen voor ouderen ook zo belangrijk?

 

Heb je de opleiding tot Bewegingsagoog op HBO niveau afgerond en ben je gespecialiseerd in Seniorensport?

 

Kom dan werken bij SilverRade als

 

Bewegingsagoog (20 uur)
voor Lyvore, locatie Soest

 

Wat is SilverRade
SilverRade is een netwerkorganisatie van behandelaren die organisatorisch vallen onder De Brug en werkzaam zijn voor diverse woonzorgcentra: De Brug in Driebergen, De Bilthuysen in Bilthoven, Lyvore in Amersfoort, Soest en Baarn en de revalidatiecentra van GRMN op deze locaties.

Met meer dan 100 behandelaren zetten wij ons, samen met de professionals van deze zorginstellingen, in voor een comfortabel leven van kwetsbare ouderen. Een leven waarin ouderen zelf de touwtjes in handen hebben en hun mogelijkheden zo goed mogelijk kunnen benutten. Door de krachten van onze behandelaren te bundelen borgen we professionaliteit, continuïteit, ontwikkelkracht en lokale inbedding.

Dit doen we met specialisten ouderengeneeskunde, (GZ) psychologen, fysiotherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten, diëtisten, muziektherapeuten, bewegingsagogen en maatschappelijk werkers.

Wat ga je doen
Als bewegingsagoog ontwikkel en begeleid je beweeginterventies voor kleine groepen en individuele cliënten op basis van de mogelijkheden, problematiek en wensen van de cliënt(en). Al je activiteiten zijn erop gericht om te komen tot bewustwording en gedragsverandering op fysiek-, psychisch en sociaal gebied. Je adviseert niet alleen de cliënt, maar ook de mantelzorgers en betrokken zorgverleners. Je kunt in specifieke gevallen deel nemen aan multidisciplinaire overleggen om op die manier de beste zorg voor de cliënt te bewerkstelligen.

Lyvore
Als bewegingsagoog werk je bij Lyvore. Bij Lyvore wonen en revalideren ouderen met somatische en/of psychogeriatrische problemen. Ook wonen er ouderen die prima zelfstandig kunnen wonen, maar indien nodig een beroep kunnen doen op de zorg die 24 uur per dag aanwezig is. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd en er zijn recreatie- en eetruimtes.

De vakgroep Bewegingsagogie
De vakgroep Bewegingsagogie van SilverRade bestaat uit twee bewegingsagogen die op de locatie Amersfoort werken.
Je zult als derde bewegingsagoog op de locatie Soest gaan werken.

Wat bieden we jou?
Een uitdagende, nieuw op te zetten functie in Soest, in nauwe samenwerking met de collega’s bewegingsagogie in Amersfoort en fysiotherapeuten in Soest.

Als Bewegingsagoog verdien je een salaris op basis van FWG schaal 50 van de CAO VVT en heb je recht op vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. In eerste instantie betreft het een contract voor 8 maanden, waarbij de mogelijkheid bestaat tot verlenging/omzetting naar een vast dienstverband.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt de HBO opleiding tot Bewegingsagoog afgerond en hebt ervaring in het omgaan met beweeggroepen. Het is een pré als je je hebt gespecialiseerd in Seniorensport. Van nature ben je enthousiast en motiverend, zonder daarbij het “tempo” van de kwetsbare oudere uit het oog te verliezen. Daarnaast heb je affiniteit met de doelgroep en liefst ervaring met het werken in een zorginstelling. Voor deze functie is het nodig in het bezit te zijn van een rijbewijs en een auto.

Wil je meer informatie?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ineke Visscher of Toin Jongen. Zij zijn bereikbaar op tel.nr. 033–4600512.

Zie jij mogelijkheden voor jezelf bij ons?
Je sollicitatiebrief met cv ontvangen we graag voor 10 december 2018 per mail via vacatures@iszdebrug.nl. Sollicitatiegesprekken worden direct na de sluitingsdatum gepland.