Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Ergotherapeut SilverRade

 

Laat jij ook graag zien wat een oudere nog wèl kan?

 

Ben je een enthousiaste ergotherapeut met veel ervaring in de geriatrie en wil je graag werken in een team van ergotherapeuten met een echt zorghart?

 

Kom dan werken bij SilverRade als

 

Ergotherapeut
(32-36 uur in Amersfoort/Soest)

 

Wat is SilverRade
SilverRade is een samenwerkingsverband van behandelaren die organisatorisch vallen onder De Brug en werkzaam zijn voor diverse woonzorgcentra: De Brug in Driebergen, De Bilthuysen in Bilthoven, Lyvore in Amersfoort, Soest en Baarn en de revalidatiecentra van GRMN op deze locaties.

Met meer dan 100 behandelaren zetten wij ons, samen met de professionals van deze zorginstellingen, in voor een comfortabel leven van kwetsbare ouderen. Een leven waarin ouderen zelf de touwtjes in handen hebben en hun mogelijkheden zo goed mogelijk kunnen benutten. Door de krachten van onze behandelaren te bundelen borgen we professionaliteit, continuïteit, ontwikkelkracht en lokale inbedding.

Dit doen we met specialisten ouderengeneeskunde, (GZ) psychologen, fysiotherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten, diëtisten, muziektherapeuten, bewegingsagogen en maatschappelijk werkers.

Wat ga je doen
Het team ergotherapie wat voor Lyvore in Amersfoort/Soest werkt bestaat uit 10 enthousiaste ergotherapeuten. Zowel de ergotherapeuten als de werkzaamheden zijn volop in beweging. In verband met uitbreiding van onze werkzaamheden zijn we op zoek naar een nieuwe collega.Je biedt behandeling en begeleiding binnen zowel de langdurige als de psychogeriatrische zorg, alsook in de eerste lijn.

Wat bieden we jou?
Een uitdagende functie waarbij je werkzaam bent voor de locaties Amersfoort en Soest. Als Ergotherapeut verdien je een salaris op basis van FWG schaal 55 van de CAO VVT en heb je recht op vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Het betreft een vacature voor een jaar, met mogelijkheid tot verlenging of omzetting naar een vast dienstverband.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt een diploma ergotherapie op HBO niveau en bent in het bezit van een geldige registratie in het basis- of kwaliteitsregister voor paramedici. Ruime ervaring in zowel het werken in een verpleeghuis als in de eerste lijn is vereist. Aanvullende opleidingen op het gebied van Parkinson of CRT zijn een pré. Ook vind je het leuk om zorgteams te coachen. Een grote mate van zelfstandigheid is noodzakelijk in deze functie, omdat je veel buitenshuis werkzaam bent. Om diezelfde reden is het ook belangrijk dat je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer. Je bent bij voorkeur per 1 januari 2019 beschikbaar.

Wil je meer informatie?
Voor meer informatie over deze functie kun je op maandag, woensdag of vrijdag contact opnemen met Selina van Dijk, ergotherapeute Amersfoort (06-30999968) of maandag, dinsdag of donderdag met Ellen van Ogtrop, ergotherapeute Soest (06-22532813).

Zie jij mogelijkheden voor jezelf bij ons?
Je sollicitatiebrief met cv ontvangen we graag vóór 10 december 2018 per mail via vacatures@iszdebrug.nl. Sollicitatiegesprekken worden direct na de sluitingsdatum gepland.