Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Fysiotherapeut SilverRade locatie Driebergen

 

Laat jij ook graag zien wat een oudere nog wèl kan?

Ben je een enthousiaste fysiotherapeut met ervaring in de geriatrie en wil je graag werken in een team van fysiotherapeuten met een echt zorghart?

 

Kom dan werken bij SilverRade als

 

Fysiotherapeut

(20 uur in Driebergen, van 29 april 2019 t/m 16 augustus 2019)

 

Wat is SilverRade
SilverRade is een samenwerkingsverband van behandelaren die organisatorisch vallen onder De Brug en werkzaam zijn voor diverse woonzorgcentra: De Brug in Driebergen, De Bilthuysen in Bilthoven, Lyvore in Amersfoort, Soest en Baarn en de revalidatiecentra van GRMN op deze locaties.

Met meer dan 100 behandelaren zetten wij ons, samen met de professionals van deze zorginstellingen, in voor een comfortabel leven van kwetsbare ouderen. Een leven waarin ouderen zelf de touwtjes in handen hebben en hun mogelijkheden zo goed mogelijk kunnen benutten. Door de krachten van onze behandelaren te bundelen borgen we professionaliteit, continuïteit, ontwikkelkracht en lokale inbedding.

Dit doen we met specialisten ouderengeneeskunde, (GZ) psychologen, fysiotherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten, diëtisten, muziektherapeuten, bewegingsagogen en maatschappelijk werkers.

Wat ga je doen
In verband met het zwangerschapsverlof van één van onze collega’s, hebben wij een vacature voor een fysiotherapeut binnen het team wat werkzaam is voor De Brug in Driebergen. Dit team bestaat uit 8 enthousiaste fysiotherapeuten.
De totale vakgroep fysiotherapie binnen SilverRade bestaat uit 27 fysiotherapeuten die hun kennis en kunde met elkaar delen. Wij bieden bij de Brug in Driebergen behandeling en begeleiding binnen zowel de langdurige als de psychogeriatrische zorg, de geriatrische revalidatiezorg alsook in de eerste lijn.

Wat bieden we jou?
Als Fysiotherapeut verdien je een salaris op basis van FWG schaal 55 van de CAO VVT en heb je recht op vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Het betreft een vacature van 20 uur, verspreid over 3 dagen.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt een diploma fysiotherapie op HBO niveau en bent in het bezit van een geldige registratie in het basis- of kwaliteitsregister voor paramedici. Affiniteit met ouderen en ervaring in zowel het werken in een verpleeghuis als in de eerste lijn is gewenst. Een grote mate van zelfstandigheid is noodzakelijk in deze functie, omdat je veel buitenshuis werkzaam bent. Om diezelfde reden is het ook belangrijk dat je beschikt over eigen vervoer. Je bent bij voorkeur per uiterlijk 29 april 2019 en als werkdag in ieder geval op de woensdag beschikbaar.

Wil je meer informatie?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Gonnie Hendriksen op 0343 -555706.

Zie jij mogelijkheden voor jezelf bij ons?
Je sollicitatiebrief met cv ontvangen we graag vóór 3 maart 2019 per mail via vacatures@iszdebrug.nl. Sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 14 en 15 maart 2019.