Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Helpende Plus Extramurale zorg

 

Help jij graag ouderen om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen, vind je het belangrijk om eigen keuzes te maken en ga je voor persoonlijke zorg?


Kom dan bij de thuiszorg van De Brug werken als

Helpende Plus (Driebergen)De thuiszorg van de Brug
Wij bieden ondersteuning, zorg of verpleging bij onze cliënten thuis. Dat doen we op zo’n manier dat onze cliënten zo lang mogelijk prettig en veilig thuis kunnen blijven wonen. Ons thuiszorgteam is klein, waardoor onze cliënten ons snel bij naam en van gezicht kennen. Overleg met mantelzorgers en/of de huisarts vinden we vanzelfsprekend. Ons motto is “leven toevoegen aan de dag”, dat merk je, dat zie je!
 
Wat doet een Helpende Plus in de thuiszorg?
Natuurlijk verzorg, begeleid en stimuleer je de zelfstandigheid van onze cliënten bij het uitvoeren van ADL-activiteiten zoals opstaan, aan- en uitkleden, toiletgang, wassen, eten en uiterlijke verzorging. Daarbij hou je zoveel mogelijk rekening met de persoonlijke wensen van de client.

Maar jij doet meer:
je reikt medicatie uit en dient het zo nodig toe. Je meet bloeddruk en pols en kunt een stoma verzorgen of blaas spoelen. Je weet precies hoe je een client met COPD, CVA of dementia moet helpen. Kortom, je bent een echte duizendpoot!

Wat ga je verdienen
Wanneer je Helpende Plus in de thuiszorg bent, ontvang je een salaris conform de CAO VVT.

Hoeveel uur ga je werken
Bij voorkeur werk je tussen de 24 en 36 uur per week, maar uiteraard zijn ook andere uren bespreekbaar. Je wordt goed ingewerkt. Wanneer het van beide kanten bevalt is een vast contract zeker bespreekbaar.

Geloof jij in jezelf? Dan geloven wij in jou!
Jij bent een kanjer voor onze cliënten en een topper voor je collega’s, beschikt over het diploma Helpende en je hebt de Plus module met succes afgerond. Je vindt het een uitdaging om met elkaar goede zorg te verlenen.

Zie jij jezelf als Helpende Plus bij onze thuiszorg werken? Bel, mail of app Liesbeth en Monique van ons Team Toffe Baan en we nodigen je graag uit voor een gesprek!

Team Toffe Baan
vacatures@iszdebrug.nl
06 83 00 03 70