Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Identiteit en geloof

ISZ De Brug is een stichting met een van oorsprong protestants-christelijke grondslag. Deze grondslag komt terug in onze organisatie, maar belangrijk is dat iedereen, ongeacht zijn of haar levensbeschouwing, bij ons welkom is voor wonen, zorg, diensten en werken. We verwachten van medewerkers niet dat zij een christelijke achtergrond hebben, maar wel dat zij de christelijke identiteit van de stichting respecteren en handen en voeten willen geven. We geven samen met de bewoner, als deze dit wil, invulling aan zijn of haar geloof.  De bewoner is hierin bepalend.

Onze identiteit is terug te zien in onze zorg. In onze zorgverlening hebben we aandacht voor de aspecten van levensbeschouwing en zingeving. We proberen zoveel mogelijk de persoonlijke levenssfeer van de cliënt te respecteren en te behouden. De geestelijke verzorging die vanuit De Brug wordt gegeven, zien we als ondersteuning van wat mensen beweegt en bezighoudt. Naast gezamenlijke momenten hebben we ook aandacht voor de persoonlijke, geestelijke verzorging van cliënten.

Concreet houdt dit in, dat u bij ons kunt deelnemen aan een bijbelkring, een kerkdienst op zondag, een eucharistieviering op elke derde vrijdag van de maand, de viering van het avondmaal of aan de gesprekskring 'zingeving'. Klik hier voor meer informatie.