Laatste nieuws

 
Contact

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

HKZ ISO 9001 Erkend leerbedrijf Calibris

Ouderenzorg Utrecht

Maaltijdservice

De Brug heeft een eigen keuken. Dagelijks genieten zo'n 1750 mensen van de maaltijden die het keukenteam bereidt. En dat zijn niet alleen de bewoners van De Brug. Wij leveren namelijk ook aan particulieren, bewoners van andere zorginstellingen en van serviceflats.

Maaltijdservice De Brug

Inwoners uit Utrechtse Heuvelrug en omstreken kunnen gebruik maken van Maaltijdservice De Brug. Tegenwoordig wonen we tot op hoge leeftijd thuis. Om prettig te blijven wonen en u daarbij goed te voelen kan wat extra gemak of gezelligheid soms net het verschil maken. Lukt het niet om elke dag te koken? Of heeft u even geen zin? Onze Maaltijdservice is er om voor u een verse gezonde maaltijd te bereiden. Het unieke van de menu's van De Brug is dat u ze zelf kunt samenstellen! Kortom: veel eigen keuze en vers uit onze eigen keuken!

Wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met onze Voedingsadministratie op nummer 0343-555846 op werkdagen van 08.00 - 16.30 uur,  of mailen naar voed.adm@iszdebrug.nl.
Of klik hier voor meer informatie.

Brasserie

Ook medewerkers en bezoekers kunnen zich tegoed doen aan de kookkunsten van de keuken. In de Brasserie van Sparrenheide kan men tussen de middag ook voor een warme maaltijd kiezen. De hoofdmaaltijd kost 7,50 euro. En wilt u een maaltijd mee naar huis nemen? U kunt kiezen uit diverse gekoelde meeneemmaaltijden. Trouwens, ook een patatje of broodje kroket behoren tot de mogelijkheden. De keuken is u graag van dienst.

Samen eten

De locaties van De Brug organiseren maandelijks menu's rondom een thema. Ook de aankleding van de ruimte en het dekken van de tafels staat in het teken hiervan. Daarnaast is er de jaarlijkse middag rond de Hollandsche nieuwe.

Ook gaan de bewoners regelmatig buiten de deur eten. Zo pikt de wandelclub van Nassau Odijckhof geregeld een terrasje bij Sparrenheide. Gaan groepen bewoners met elkaar uit eten in de Brasserie. En is de Salon van Rehoboth favoriet om lekker te zitten.

TIP: U kunt met uw familie uit eten in de Brasserie! Leuk voor een verjaardag of als uitstapje.