Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Maatschappelijk Werker SilverRade locatie Amersfoort

 

Ben jij de steunpilaar als het leven anders wordt?


Ben jij een maatschappelijk werker met hart voor de ouderenzorg en wil je graag bijdragen aan het welzijn van onze cliënten en hun mantelzorgers?

 

Kom dan werken bij SilverRade als

Maatschappelijk Werker Ouderenzorg

(20 uur, locatie Amersfoort,
per 1 januari 2019)

 

Silverrade
SilverRade is een samenwerkingsverband van artsen en behandelaren die organisatorisch vallen onder De Brug en werkzaam zijn voor de woonzorgcentra van De Brug, De Bilthuysen en Lyvore en de revalidatiecentra van GRMN.

Met meer dan 100 behandelaren zetten wij ons, samen met de professionals van deze zorginstellingen, in voor een comfortabel leven van kwetsbare ouderen. Een leven waarin ouderen zelf de touwtjes in handen hebben en hun mogelijkheden zo goed mogelijk kunnen benutten.

Door de krachten van onze artsen en behandelaren te bundelen borgen we professionaliteit, continuïteit, ontwikkelkracht en lokale inbedding. Dit doen we met specialisten ouderengeneeskunde, (GZ) psychologen, fysiotherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten, diëtisten, muziektherapeuten, bewegingsagogen en maatschappelijk werkers.

Wat ga je doen
Maatschappelijk werk neemt een steeds belangrijkere rol in binnen onze organisatie. De instellingen waar wij voor werken zien de toegevoegde waarde van maatschappelijk werk en willen de inzet verhogen. Daarom is er op dit moment een vacature voor een Maatschappelijk Werker Ouderenzorg ten behoeve van Woonzorgcentrum Lyvore in Amersfoort.

Je krijgt een belangrijke, adviserende rol bij de opname van cliënten en behandelt zowel intern en extern verblijvende cliënten. Je adviseert mantelzorgers bij psychosociale problemen in en tijdens het zorg- en behandelproces en adviseert ook de collega’s van de Zorg. Zij worden met steeds zwaardere problematiek geconfronteerd en kunnen daarom jouw deskundig advies goed gebruiken. Je begeleidt en coacht deze medewerkers in de omgang met cliënten en hun mantelzorgers.

Wat bieden wij je
Een uitdagende functie binnen een op ontwikkeling gerichte organisatie, met fijne collega’s. Salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor VVT. De functie is ingeschaald in schaal 55. In goed overleg met jou bepalen we je werkdagen. Binnen Lyvore werk je samen met twee andere Maatschappelijk Werkers. De totale vakgroep Maatschappelijk Werk bestaat uit 8 collega’s.

Wat vragen wij van jou?
Je bent proactief en een enthousiaste, zelf-startende persoonlijkheid, in het bezit van een HBO diploma Maatschappelijk Werk. Omdat je grotendeels solistisch zult werken en zelf invulling gaat geven aan een deel van de functie is het belangrijk dat je meerdere jaren ervaring hebt in een vergelijkbare functie. Je kunt jezelf goed profileren en bent daardoor in staat om maatschappelijk werk in de organisatie op de kaart te zetten. Je beschikt over kennis van overheids-regelgeving, de sociale kaart en je hebt ervaring met het gebruik van de computer en tekstverwerkingsprogramma’s.

Wil je meer informatie?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rina van der Linde, Maatschappelijk Werker, tel.nr. 06–23368455.

Zie jij mogelijkheden voor jezelf bij ons?
Je sollicitatiebrief met cv ontvangen we graag vóór 15 december 2018 per mail via vacatures@iszdebrug.nl. Sollicitatiegesprekken worden direct na de sluitingsdatum gepland.