Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Medewerker Personeelsadministratie 20-26 uur per week

 

Wil jij dat voor zorgmedewerkers alles goed geregeld is?

Vind jij het belangrijk dat voor medewerkers in de zorg de zaken goed geregeld zijn en hou je van een dynamische werkomgeving?

 

Kom dan op onze Personeels- en Salarisadministratie werken als

 

Medewerker Personeelsadministratie

(20-26 uur)


De PSA in een zorgomgeving

Onze medewerkers hebben hart voor de zorg. Zij vinden het belangrijk om leven toe te voegen aan de dag van onze bewoners. Dat doen zij met hart en ziel. Wij willen daarom dat zij geen omkijken hebben naar hun salarisbetaling en allerlei praktische zaken met betrekking tot hun arbeidsvoorwaarden. Daarin speelt onze PSA afdeling een belangrijke rol.

Wat doet een Medewerker Personeelsadministratie
Samen met twee P&O adviseurs, een verzuimcoach, een salarisadministrateur en een collega personeelsadministratie vorm je het P&O team van De Brug. Als Medewerker Personeelsadministratie ondersteun je de P&O adviseurs, maak je arbeidsvoorwaardelijke brieven en ben je de administratieve spil in werving- en selectieprocedures. Ook ben je de vraagbaak voor medewerkers als het gaat om P&O gerelateerde zaken, zoals CAO, arbeidsvoorwaarden, het roostersysteem e.d.

Wat ga je verdienen
Wanneer je bij ons Medewerker Personeelsadministratie bent, ontvang je, als je fulltime werkt, een salaris tussen de 1838 en 2668 euro per maand o.b.v. FWG schaal 35. Uiteraard ontvang je vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en bieden we interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals scholingsmogelijkheden

Hoeveel uur ga je werken
Wij zijn op zoek naar iemand voor 20-26 uur per week voor de periode van 1 jaar. Uiteraard word je goed ingewerkt.

Wat vragen wij van jou
Jij hebt minimaal 3 jaar ervaring op een afdeling Personeelsadministratie. Het is een duidelijke pré als je kunt werken met Afas. Je hebt overzicht én inzicht in het werk dat moet worden gedaan, je bent een gezellige collega die gaat voor de samenwerking en zet graag nét dat stapje meer.

Wil je meer informatie?
Bel of mail dan naar een van onze P&O adviseurs: Diana Hogervorst, telefoon: 06-20190680/mail: d.hogervorst@iszdebrug.nl of Sacha Verseput, via telefoon: 06-22159565/s.verseput@iszdebrug.nl. Zij gaan graag met jou in gesprek en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Zie jij mogelijkheden voor jezelf bij ons?
Je sollicitatiebrief met cv ontvangen we graag voor 13 december 2018 per mail via vacatures@iszdebrug.nl. Sollicitatiegesprekken worden direct na de sluitingsdatum gepland.