Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Meerzorg

Stel dat uw zorgvraag te hoog is voor het verzorgingshuis en te laag voor het verpleeghuis. In dat geval kunt u bij ons terecht op een van de afdelingen waar we meerzorg bieden. Op Magnolia of Erica in verzorgingshuis Sparrenheide. Elke meerzorgafdeling biedt plaats aan acht bewoners.

Filosofie kleinschalig wonen
We werken bij Meerzorg vanuit de filosofie van kleinschalig wonen.  Elke bewoner heeft zijn eigen ruimte en de afdeling heeft een gezamenlijke huiskamer. Deze huiskamer is de basis van de dagstructuur die we bieden. Hier ontbijten we, drinken we koffie, lezen we de krant, doen we activiteiten en eten we. Hier is ook de keuken waar we, bijvoorbeeld, gezamenlijk appelflappen maken. Samen zorgen we voor een huiselijke sfeer.

Naast eenpersoonskamers en een gezamenlijke huiskamer is er een gezamenlijke, omheinde, tuin. Bewoners kunnen in een vertrouwde omgeving naar buiten, zonder bang te hoeven zijn de weg kwijt te raken.

Een zorgteam voor onze bewoners
Bewoners van de Meerzorgafdelingen worden, wanneer zij dat willen, behandeld door onze verpleeghuisarts in plaats van door hun eigen huisarts. We noemen dit een ZZP met behandeling. Het grote voordeel hiervan is, dat de verpleeghuisarts altijd aanwezig is. Wanneer bewoners hiervoor kiezen kunnen zij ook gebruik maken van de andere behandelaars die in huis zijn, zoals de logopedist, fysiotherapeut, ergotherapeut of diëtist.