Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Adresgegevens

Hoofdstraat 57
3971 KB Driebergen-Rijsenburg
Telefoon:
0343 555 555
E-mail:
info@iszdebrug.nl

Landgoed Beukenstein

Informatie

Aan de Hoofdstraat 57 in Driebergen wordt gebouwd aan het nieuwe woon-zorgcomplex ‘Landgoed Beukenstein’. Op deze pagina vindt u de actuele ontwikkelingen.

Informatie over Landgoed Beukenstein

Landgoed Beukenstein biedt straks ruimte aan ongeveer 108 mensen. Zo worden er 10 woningen gerealiseerd waar mensen met dementie in kleine groepen van 7 á 8 personen kunnen wonen. Dit kleinschalig wonen concept richt zich op het leven in een huishouden, net als thuis, met een gemeenschappelijke huiskamer en buitenruimte (tuin of terras). Elke bewoner heeft een eigen zit-/slaapkamer en eigen badkamer. Daarnaast worden zo'n 30 zogenaamde hofwoningen gebouwd: dit zijn één en enkele twee kamer appartementen.

Landgoed Beukenstein bestaat straks uit drie aparte gebouwen en wordt geheel in landhuisstijl uitgevoerd. Naast de kleinschalige woningen en appartementen worden er ruimtes gerealiseerd voor ontmoeting en lekker eten en drinken waaronder het restaurant op de begane grond. De naam van het nieuwe pand heeft voorlopig de  titel ‘Landgoed Beukenstein’. Deze naam verwijst ook naar het prachtige park waaraan Beukenstein ligt.
 
Klik hier voor een impressie van de nieuwbouw.

Voor wie is Landgoed Beukenstein?

Het nieuwe Landgoed Beukenstein wordt en toekomstbestendige woon- en zorgvoorziening voor kwetsbare ouderen, zoals mensen met dementie en andere zorgvragen waarvoor een indicatie en zorg met verblijf nodig is.

Alle woningen/appartementen die worden gebouwd zijn voor cliënten met een Wlz- indicatie (Wet langdurige zorg) die nog voldoende eigen regie hebben. Bovendien hebben in de eerste toewijzing de bewoners van locaties Nassau Odijckhof en Het Woonoord van De Brug, voorrang.


Nieuwsbrieven De Brug bouwt Landgoed Beukenstein

Hier vindt u de nieuwsbrieven De Brug bouwt Landgoed Beukenstein die zijn verschenen:

11 december 2017 Nieuwsbrief nummer 2

19 oktober 2017 Nieuwsbrief nummer 1

 

Tijdlijn onwikkelingen

In week 50 2017 wordt het bouwbord geplaatst. Tevens worden er bouwhekken rondom het terrein geplaatst.

Woensdag 18 oktober 2017 werd de bouwovereenkomst door Bouwbedrijf van de Ven, BAM Bouw en Techniek en De Brug ondertekend.