Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Adresgegevens

Sparrenheide 1
3971 DA Driebergen-Rijsenburg
Telefoon:
0343 - 555555

Sparrenheide

Informatie

Woonzorgcentrum Sparrenheide ligt in een bosrijke omgeving en heeft een ruime, parkachtige tuin met een buitenvolière. Er zijn tuintjes, wandel- en rolstoelpaden. Op Sparrenheide worden veel activiteiten georganiseerd, samen gegeten voor wie wil en de locatie beschikt over een winkel, bibliotheek en kapsalon. In de Vierhoutzaal, de grootste van onze recreatiezalen, is op zondag een kerkdienst. In de gezellige Brasserie kunt u genieten van koffie, een borreltje en een maaltijd. Naast Sparrenheide zijn aanleunwoningen, voor zelfstandig wonen dicht bij zorg en activiteiten.

Meerzorg
Ouderen die te maken krijgen met een lichte tot matige vorm van dementie kunnen in Sparrenheide aanvullende zorg ontvangen op de afdeling Meerzorg. Overplaatsing naar een verpleeghuis wordt hiermee zo lang als mogelijk uitgesteld. Meer informatie over Meerzorg.

Revalidatieafdeling
Moet u na een ziekenhuisopname nog revalideren? Dan bent u bij ISZ De Brug aan het juiste adres. Wij ondersteunen u om weer zo zelfstandig mogelijk thuis te kunnen wonen. Ons revalidatieteam is gespecialiseerd in geriatrische revalidatie, zoals zorg en reactivering na een beroerte, heupfractuur, nieuwe knie of heup en amputatie. Meer informatie over onze revalidatieafdeling.


Impressies