Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Specialist Ouderengeneeskunde SilverRade locatie Amersfoort/Soest

Vind jij aandacht voor ouderen net zo belangrijk als wij?

Ben jij een echte professional met hart voor de ouderenzorg en vind je het belangrijk om zorgvragen multidisciplinair te bekijken?

 

Kom dan bij SilverRade werken als

 

Specialist Ouderengeneeskunde (24-36 uur) in Amersfoort, Soest

 

Wat is SilverRade
SilverRade is een samenwerkingsverband van artsen en behandelaren die werkzaam zijn voor diverse woonzorgcentra: De Brug in Driebergen, De Bilthuysen in Bilthoven, Lyvore in Amersfoort, Soest en Baarn en de revalidatiecentra van GRMN op deze locaties.

Met meer dan 100 behandelaren zetten wij ons, samen met de professionals van deze zorginstellingen, in voor een comfortabel leven van kwetsbare ouderen. Een leven waarin ouderen zelf de touwtjes in handen hebben en hun mogelijkheden zo goed mogelijk kunnen benutten. Door de krachten van onze artsen en behandelaren te bundelen borgen we professionaliteit, continuïteit, ontwikkelkracht en lokale inbedding. 

Dit doen we met specialisten ouderengeneeskunde, (GZ) psychologen, fysiotherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten, diëtisten, muziektherapeuten, bewegingsagogen en maatschappelijk werkers en een wisselend aantal basisartsen en artsen in opleiding.

Wat ga je doen
Op dit moment is er een vacature waarbij je, in het kader van brede inzet, werkt op verschillende locaties in de directe omgeving van Amersfoort en Soest. Je bent medisch verantwoordelijk voor revalidanten, ouderen met psycho-geriatrische en/of somatische aandoeningen en voor palliatieve zorg. Daarnaast wordt van je verwacht dat je proactief meedenkt met medewerkers en management van deze woonzorgcentra. Ook geef je advies aan huisartsen, verricht je consulten in de eerste lijn en neem je deel aan MDO’s in diverse verzorgingshuizen. Kortom, een afwisselende functie, waarin je als SO volledig tot je recht kunt komen.

Werken voor Lyvore
Lyvore is in 2016 ontstaan uit Zorgpalet Baarn-Soest en Birkhoven Zorggoed. Zo beschikken we over méér handen, kennis en betrokkenheid en kunnen we ervoor zorgen dat onze bewoners en cliënten meer inhoud en waarde uit hun leven halen. Dit doen we met veel liefde en plezier. Lyvore maakt deel uit van Stichting De Opbouw.

De vakgroep SO
De vakgroep SO van SilverRade bestaat uit 14 Specialisten Ouderengeneeskunde (waaronder een aantal kaderartsen), een Physician Assistant en een wisselend aantal artsen wel en niet in opleiding.

Wat ga je verdienen
Als Specialist Ouderengeneeskunde verdien je een salaris op basis van inschaling in de FWG schaal van de CAO VVT en heb je recht op vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Ook zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. SilverRade draagt daar graag aan bij. Jouw deskundigheid is ons een hoop waard.

Wat vragen wij van jou?
Je bent Specialist Ouderengeneeskunde en je hebt een heldere visie op de zorg en op je vak. Het is een duidelijke pré als je een kaderopleiding hebt gevolgd. Het is voor jou een vanzelfsprekendheid om op de hoogte te willen blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen de ouderenzorg. Een rijbewijs is noodzakelijk in verband met ANW diensten in de regio.

Wil je meer informatie?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Karin Pasman, Specialist Ouderengeneeskunde, tel.nr. 06-51530411. 

Zie jij mogelijkheden voor jezelf bij ons?

Je sollicitatiebrief met cv ontvangen we graag per mail via vacatures@iszdebrug.nl.