Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Vacature Manager SilverRade

 

Ben jij een bevlogen manager met een hart voor behandeling in de ouderenzorg en weet je de gezamenlijke visie om te zetten in strategie?

 

Kom dan bij ons werken als

 

Manager van SilverRade
(32 uur)

 

Wat is SilverRade
SilverRade is een organisatorische eenheid van medische, paramedische en psychosociale behandelaars en een secretariaat dat ondersteuning biedt. Vanuit SilverRade wordt multidisciplinaire behandeling en advies geboden aan bewoners en cliënten van de VVT van stichting de Opbouw (dat zijn de drie ouderenzorg organisaties Lyvore, De Brug en De Bilthuysen). Daarnaast bieden de behandelaars van SilverRade ondersteuning aan de zelfsturende zorgteams van deze organisaties. Behandelaars van SilverRade kunnen ook worden ingehuurd door andere organisaties die zorg bieden aan kwetsbare ouderen in de regio Utrechtse Heuvelrug en Eemland.

SilverRade maakt een transitie door naar een vorm waarin gewerkt gaat worden met multidisciplinaire regionale behandelteams voor de langdurige zorg en een bovenregionaal multidisciplinair behandelteam voor de geriatrische revalidatie.

Wat doet de manager SilverRade
Als manager van SilverRade geef je deze transitie vorm en ben je integraal verantwoordelijk voor de ongeveer 120 behandelaars in deze eenheid. Je vertaalt de visie, missie, strategie en doelen van de VVT van stichting de Opbouw op een zodanige wijze naar SilverRade dat anderen geïnspireerd raken, begrijpen waar het om gaat, mee denken en op constructieve wijze een bijdrage leveren aan het realiseren ervan. Er is een totaal jaarbudget van circa € 6.000.000,-. Je werkt met een eigen begroting en bent resultaatverantwoordelijk. Je legt verantwoording af aan de directie van de VVT van de Opbouw.

Wat vragen we van jou
Je hebt een academisch werk- en denkniveau en hebt kennis en ervaring op het gebied van behandeling in de (ouderen)zorg en weet wat er speelt binnen de ouderenzorg en de rol van behandelaars daarin. Je hebt ervaring in het zelfstandig aansturen van een organisatie eenheid met professionals, die onderdeel uitmaakt van een groter geheel en met het sturen op financieel resultaat en het opstellen en monitoren van begrotingen. Tevens beschik je over ervaring in het werken met en voor zelfsturende zorgteams en in transitietrajecten met professionals.

Je bent bevlogen en in staat om met humor en relativeringsvermogen medewerkers, collega’s en stakeholders mee te nemen en te enthousiasmeren en veroorzaakt daarmee beweging en ontwikkeling.

Je bent in staat te variëren in jouw leidinggevende rol richting de behandelaars: soms faciliterend waarbij je slechts de randvoorwaarden creëert en ruimte schept. Op andere momenten neem je nadrukkelijk het voortouw en ben je in staat heldere besluiten te nemen. Je stuurt altijd vanuit de verbinding, waarbij je de behandelaars vertrouwen biedt, motiveert, aanspreekt op resultaat maar zeker ook waardering uitspreekt voor gehaalde resultaten. Samen vier je succes.

Wat bieden we jou
Deze functie moet nog definitief gewogen worden, maar de verwachting is dat deze wordt ingeschaald in FWG 65 of 70 van de CAO VVT.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je bellen met Monique Hinfelaar, manager a.i., tel.nr. 06-83014842. Je sollicitatie kun je vóór 20 maart a.s. mailen naar d.hogervorst@iszdebrug.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 22 maart.