Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Vacature Woonzorgassistent

 

Maak jij van wakker worden een feestje?

 

Persoonlijke aandacht, daar doe jij het voor. Je vindt het belangrijk dat de bewoners van Beukenstein zich thuis voelen en weet onze bewoners extra aandacht te geven met je vriendelijke persoonlijkheid.

Word jij onze

Woonzorgassistent (3-36 uur)

 op deze fantastische en stijlvolle locatie?


Wat is Beukenstein?

Een prachtige nieuwe locatie in een bosrijke omgeving, die vanaf september 2019 haar deuren opent voor ruim honderd bewoners die daar kunnen wonen in stijl; comfortabel, huiselijk en kleinschalig. Wonen in een groep van 7 of 8 personen of in een één- of tweekamer hofwoning,

Wat maakt Beukenstein bijzonder?

  • Persoonlijke aandacht en liefdevolle zorg
  • Wij kennen onze bewoners écht
  • Kleinschalig, huiselijk en sfeervol
  • Comfortabel wonen in stijl
  • Veilig, vertrouwd thuis

Wat doet een Woonzorgassistent?
Je brengt rust en geeft de bewoners van onze zorgafdelingen aandacht. Het is altijd een uitdaging om iedereen op een persoonlijke manier te helpen bij het opstaan en naar bed gaan. Daar hebben we jou voor nodig. Door jouw vriendelijke persoonlijkheid weet je de bewoners juist op deze momenten extra aandacht te geven. Je helpt bij het wassen, aankleden en het naar bed brengen van bewoners.

Alles wat je doet is erop gericht om onze bewoners op een liefdevolle manier te begeleiden. Uiteraard houd je hierbij zoveel mogelijk rekening met hun individuele behoeften. Je stelt de bewoners centraal en hebt tevens oog voor je collega’s.

Hoeveel uur wil je werken
Van een flex tot een vast contract: er is veel mogelijk. We houden rekening met jouw wensen. We vinden het namelijk belangrijk dat jij je goed voelt. Blije medewerkers, blije bewoners. Daar geloven wij in!

Wat ga je verdienen
Als je fulltime werkt, verdien je een bruto salaris tussen de € 1.714,- en € 2.265,- per maand.

Wat maakt werken bij ons bijzonder?
Jij! Onze medewerkers weten als geen ander wat de bewoners nodig hebben. Om deze reden hebben ze zelf de regie om de zorg en ondersteuning rondom onze bewoners te organiseren. We werken in hechte en professionele teams die, waar nodig, worden ondersteund door een coach.

 We zijn trots op onze medewerkers. We weten hoe deskundig ze zijn en dat ze hart hebben voor de ouderenzorg.

Geloof jij in jezelf? Dan geloven wij in jou!
Een specifiek diploma is voor deze functie niet nodig, maar het is een voordeel als je een niveau 1 opleiding ADL zorg hebt gedaan. Zie jij jezelf als Woonzorgassistent bij Beukenstein werken? Bel, mail of app ons Team Toffe Baan en we nodigen je graag uit voor een gesprek!

Team Toffe Baan
vacatures@iszdebrug.nl
06 83 00 03 70

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.