Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Vacature Woonzorgassistent

 

Is samen met jou wakker worden een feestje?

 

Persoonlijke aandacht! Daar doe jij het voor. Jij vind het belangrijk dat de bewoners van Landgoed Beukenstein zich thuis voelen.

Daarom word jij

Woonzorgassistent (3-25 uur)

 op deze fantastische, stijlvolle locatie

 

Landgoed Beukenstein
Een prachtig nieuw landgoed in een bosrijke omgeving, dat vanaf september 2019 haar deuren opent voor ruim honderd bewoners die daar kunnen wonen in stijl; comfortabel, huiselijk en kleinschalig. Wonen in een groep van 7 of 8 personen of in een één- of tweekamer hofwoning.

Wat ons landgoed gewoon bijzonder maakt

  • Persoonlijke aandacht en liefdevolle zorg
  • Wij kennen onze bewoners écht
  • Kleinschalig, huiselijk en sfeervol
  • Comfortabel wonen in stijl
  • Klaarstaan/service
  • Veilig, vertrouwd thuis

Wat doet een Woonzorgassistent
Jij brengt rust en geeft aandacht tijdens de “spits” op onze zorgafdelingen. Omdat onze bewoners, net als jij, rustig wakker willen worden en niet gehaast willen worden aangekleed. Bij het opstaan en naar bed gaan is het altijd een uitdaging om iedereen op een persoonlijke manier te helpen. Daar hebben we jou voor nodig. Jij weet door jouw vriendelijke persoonlijkheid onze bewoners juist op die momenten extra aandacht te geven. Je helpt bij het wassen en aankleden en ’s avonds bij het naar bed brengen.

Alles wat je doet is er op gericht om onze bewoners op een liefdevolle manier te begeleiden, zoveel mogelijk rekening houdend met hun individuele behoeften. Je stelt de bewoners centraal en hebt ook oog voor je collega’s.

Wat ga je verdienen
Als je fulltime werkt, verdien je een bruto salaris tussen de € 1.714,- en € 2.265,- per maand.

Hoeveel uur wil je werken
Er is veel mogelijk, van een flex tot een vast contract. We houden rekening met jouw wensen. We vinden het namelijk belangrijk dat jij je goed voelt. Blije medewerkers, blije bewoners! Daar geloven wij in.

Wat het werken bij ons gewoon bijzonder maakt
Onze medewerkers weten als geen ander wat onze bewoners nodig hebben. Daarom hebben zij zelf de regie om de zorg en ondersteuning rondom onze bewoners te organiseren. We werken in hechte en professionele teams die waar nodig worden ondersteund door een coach.

Wij zijn trots op onze medewerkers. We weten hoe deskundig ze zijn en dat ze hart hebben voor de ouderenzorg. 

Geloof jij in jezelf? Dan geloven wij in jou!
Een specifiek diploma is voor deze functie niet nodig, maar het is een voordeel als je een niveau 1 opleiding ADL zorg hebt gedaan. Zie jij jezelf als Woonzorgassistent bij Landgoed Beukenstein werken? Bel, mail of app Liesbeth en Monique van ons Team Toffe Baan en we nodigen je graag uit voor een gesprek!

Team Toffe Baan
vacatures@iszdebrug.nl
06-83000370

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.