Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Vacature Woonzorgbegeleider (VIG'er)

 

Ben jij een echte regelaar die graag zorgt voor ouderen?

 

Persoonlijke aandacht! Daar doe jij het voor. Jij vind het belangrijk dat de bewoners van Landgoed Beukenstein zich thuis voelen.

 

Daarom word jij

Woonzorgbegeleider (VIG’er)
(3-25 uur)

op deze fantastische, stijlvolle locatie


Landgoed Beukenstein

Een prachtig nieuw landgoed in een bosrijke omgeving, dat vanaf september 2019 haar deuren opent voor ruim honderd bewoners die daar kunnen wonen in stijl; comfortabel, huiselijk en kleinschalig. Wonen in een groep van 7 of 8 personen of in een één- of tweekamer hofwoning.

Wat ons landgoed gewoon bijzonder maakt:

  • Persoonlijke aandacht en liefdevolle zorg
  • Wij kennen onze bewoners écht
  • Kleinschalig, huiselijk en sfeervol
  • Comfortabel wonen in stijl
  • Klaarstaan/ service
  • Veilig, vertrouwd thuis

Wat doet een Woonzorgbegeleider
Jij vindt het heerlijk om onze bewoners te helpen bij het opstaan, aan- en uitkleden, wassen, eten en bij het “optutten”. Maar je draait je handen ook niet om als er een wond verzorgd moet worden. Secuur als je bent, breng je met aandacht de medicijnen rond. Je wordt helemaal vrolijk van een up to date cliëntendossier, omdat je weet hoe belangrijk dit is. Onze woonzorgondersteuners en huiskamer-begeleiders kunnen op jou bouwen, want jij bent de spil waar alles om draait. Iedereen op een persoonlijke manier helpen en het goede voorbeeld geven, daar hebben we jou voor nodig. Je stelt de bewoners centraal en hebt ook oog voor je collega’s.

Wat ga je verdienen
Als je fulltime werkt, verdien je een bruto salaris tussen de € 1.838,= en € 2.870,= per maand. Woonzorgbegeleiders worden ingeschaald in FWG 35, de plus variant (voorheen EVV’er) wordt in FWG 40 ingeschaald.

Hoeveel uur wil je werken
Er is veel mogelijk, van een flex tot een vast contract We houden rekening met jouw wensen. We vinden het namelijk belangrijk dat jij je goed voelt. Blije medewerkers, blije bewoners! Daar geloven wij in.

Wat het werken bij ons gewoon bijzonder maakt
Onze medewerkers weten als geen ander wat onze bewoners nodig hebben. Daarom hebben zij zelf de regie om de zorg en ondersteuning rondom onze bewoners te organiseren. We werken in hechte en professionele teams die waar nodig worden ondersteund door een coach.

Wij zijn trots op onze medewerkers. We weten hoe deskundig ze zijn en dat ze hart hebben voor de ouderenzorg.

Geloof jij in jezelf? Dan geloven wij in jou!
Heb je een diploma VIG of EVV en wil je de spil in “jouw” woning op Landgoed Beukenstein zijn? Bel, mail of app Liesbeth en Monique van ons Team Toffe Baan en we nodigen je graag uit voor een gesprek!

Team Toffe Baan
vacatures@iszdebrug.nl
06-83000370

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.