Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Vacatures Flexpool

 

Heb jij een hart voor ouderen?

Wil jij de flexibiliteit van een ZZP’er en de zekerheid van een contract?

 

Kom dan werken binnen de flexpool van De Brug als:

 

Huiskamerbegeleider

Woonzorgassistent

Woonzorgondersteuner (Helpende)

Woonzorgbegeleider (VIG’er)

 

Onze locaties
Op verschillende locaties bieden wij verzorgd wonen aan ouderen. Of het nu zorg op maat is om iemand zo lang mogelijk zelfstandig te laten zijn of intensieve verzorging, verpleging en behandeling bij bijvoorbeeld dementie of een ernstige lichamelijke beperking. Elke locatie kenmerkt zich op eigen wijze, maar er is altijd aandacht voor gezelligheid en sfeer. Regelmatig worden tal van activiteiten georganiseerd en men kan in een restaurant of Brasserie terecht voor koffie, thee, een maaltijd en contact. Wij vinden het fijn tijd door te brengen met onze cliënten en er voor te zorgen dat zij kunnen genieten. Ons motto is ‘leven toevoegen aan de dag!’

Onze flexpool, de perfecte oplossing voor jou!
Als je werkt binnen de flexpool dan bepaal je zelf wanneer je werkt, net als een ZZP’er. Jij beslist wanneer je beschikbaar bent. Mooi toch? We bieden je een contract van bijvoorbeeld 3 uur per week en je bepaalt zelf of je meer kunt werken of niet. Over alle uren die je werkt bouw je pensioen op, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Daarmee heb je alle voordelen van een regulier dienstverband en toch de vrijheden van een ZZP’er.

Wat vragen wij van jou
Je hebt de plus die wij zoeken voor onze cliënten. Je bent vrolijk, vriendelijk en heel flexibel. Je beseft dat jij en je collega’s het verschil kunnen maken. Daarom heb je niet alleen aandacht voor onze cliënten, maar ook voor je collega’s.

Voor de functies Huiskamerbegeleider of Woonzorgassistent heb je geen specifieke vooropleiding nodig. Wil je graag verder leren? Ook dat kan!

Wil je liever als Woonzorgondersteuner of Woonzorgbegeleider werken, dan is het nodig dat je beschikt over het diploma Helpende of VIG’er.

Geloof jij in jezelf? Dan geloven wij in jou!
Zie jij jezelf als onze nieuwe collega? Bel, mail of app Liesbeth en Monique van ons Team Toffe Baan en we nodigen je graag uit voor een gesprek!


Team Toffe Baan

vacatures@iszdebrug.nl
06-83000370


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.