Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Vacatures Flexpool

 

Wil jij de flexibiliteit van een ZZP’er en de zekerheid van een dienstverband?

 

Persoonlijke aandacht! Daar doe jij het voor. Jij vindt het belangrijk dat de bewoners van Beukenstein zich thuis voelen en weet onze bewoners extra aandacht te geven met je vriendelijke persoonlijkheid. Je wilt ook werken op uren die passen bij jouw persoonlijke situatie.

Daarom word jij

 Flexpool medewerker (3-36 uur)

op deze fantastische, stijlvolle locatie

Wat is Beukenstein?
Een prachtige nieuwe locatie in een bosrijke omgeving, die vanaf september 2019 haar deuren opent voor ruim honderd bewoners die daar kunnen wonen in stijl; comfortabel, huiselijk en kleinschalig. Wonen in een groep van 7 of 8 personen of in een één- of tweekamer hofwoning,

Wat maakt Beukenstein bijzonder?

  • Persoonlijke aandacht en liefdevolle zorg
  • Wij kennen onze bewoners écht
  • Kleinschalig, huiselijk en sfeervol
  • Comfortabel wonen in stijl
  • Veilig, vertrouwd thuis

 

Wat doet een flexpool medewerker
Je wordt ingezet als zorgmedewerker op de uren dat het jou uitkomt. Per maand is er een rooster beschikbaar met openstaande diensten op Beukenstein en op onze andere locaties in Driebergen en Doorn. Je geeft aan de planningsfunctionaris door wanneer je beschikbaar bent. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is jouw deskundigheid in te zetten om het onze bewoners zo goed mogelijk naar de zin te maken. Omdat jij goed in je vel zit, ga je naar je werk met een lach. Dat merken onze bewoners. Alles wat je doet is er op gericht om onze bewoners op een liefdevolle manier te begeleiden, zoveel mogelijk rekening houdend met hun individuele behoeften. Je stelt de bewoners centraal, maar hebt ook oog voor je collega’s.

 

Hoeveel uur wil je werken
Van een flex tot een vast contract: er is veel mogelijk. We houden rekening met jouw wensen. We vinden het namelijk belangrijk dat jij je goed voelt. Blije medewerkers, blije bewoners. Daar geloven wij in!

 

Wat ga je verdienen
Afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring en de functie waar je op ingezet wordt, verdien je een bruto salaris tussen de € 1.714,- en € 2.870,- per maand.

Wat maakt werken bij ons bijzonder?
Jij! Onze medewerkers weten als geen ander wat de bewoners nodig hebben. Om deze reden hebben ze zelf de regie om de zorg en ondersteuning rondom onze bewoners te organiseren. We werken in hechte en professionele teams die, waar nodig, worden ondersteund door een coach.

We zijn trots op onze medewerkers. We weten hoe deskundig ze zijn en dat ze hart hebben voor de ouderenzorg.

Geloof jij in jezelf? Dan geloven wij in jou!
Wil jij graag werken in de ouderenzorg en heb je een zorgdiploma op MBO 1, 2, 3 of 4 niveau? Bel, mail of app ons Team Toffe Baan en we nodigen je graag uit voor een gesprek!

Team Toffe Baan
vacatures@iszdebrug.nl
06 83 00 03 70

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.