Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Verpleegkundig Specialist SilverRade

 

Vind jij aandacht voor ouderen net zo belangrijk als wij?

  

Ben jij een echte professional met hart voor de ouderenzorg, hou je van dynamiek en vind je het belangrijk om zorgvragen multidisciplinair te bekijken?

 

Kom dan bij SilverRade werken als

 

Verpleegkundig Specialist
(20 uur) locatie Bilthoven

 

Wat is SilverRade
SilverRade is een samenwerkingsverband van artsen en behandelaren die organisatorisch vallen onder De Brug en werkzaam zijn voor de woonzorgcentra van De Brug, De Bilthuysen en Lyvore en de revalidatiecentra van GRMN.

Met meer dan 100 behandelaren zetten wij ons, samen met de professionals van deze zorginstellingen, in voor een comfortabel leven van kwetsbare ouderen. Een leven waarin ouderen zelf de touwtjes in handen hebben en hun mogelijkheden zo goed mogelijk kunnen benutten.

Door de krachten van onze artsen en behandelaren te bundelen borgen we professionaliteit, continuïteit, ontwikkelkracht en lokale inbedding. Dit doen we met specialisten ouderengeneeskunde, (GZ) psychologen, fysiotherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten, diëtisten, muziektherapeuten, bewegingsagogen en maatschappelijk werkers.

Wat ga je doen
Op dit moment hebben wij een vacature voor een Verpleegkundig Specialist bij De Bilthuysen (Bilthoven). Je doet triages en medische onderzoeken en diagnosticeert en behandelt acute en niet- acute somatische aandoeningen bij veelal oudere cliënten met een chronische ziekte, co morbiditeit en een verhoogde kwetsbaarheid. Je hebt een regierol in het bewaken van de continuïteit van behandeling en zorg en bevordert de multidisciplinaire samenwerking rondom de cliënt. Je past daarbij cure en care geïntegreerd toe.

De vakgroep SO
Je valt als Verpleegkundig Specialist onder de vakgroep SO van SilverRade. Die bestaat uit 14 Specialisten Ouderengeneeskunde (waaronder een aantal kaderartsen), een Physician Assistant, een Verpleegkundig Specialist en een wisselend aantal artsen wel en niet in opleiding.

Wat kunnen wij je bieden
Geen dag is bij ons hetzelfde. Dat zoek je ook niet. Toch? Je komt te werken in een dynamische werkomgeving waar volop mogelijkheden zijn om jezelf te ontwikkelen. Wij dragen daar graag aan bij. Jouw deskundigheid is ons een hoop waard.

Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT en worden mede bepaald door jouw opleiding en werkervaring. Je hebt recht op vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. We proberen zo veel mogelijk rekening te houden met jouw voorkeur qua uren.

Wat vragen wij van jou?
Je bent een ervaren, enthousiaste en gediplomeerde Verpleegkundig Specialist met specialisatie Acute Zorg en je bent bekend met de ABCDE methode. Je hebt een heldere visie op de zorg en op je vak. Het is voor jou een vanzelfsprekendheid om op de hoogte te willen blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen de ouderenzorg. Ervaring in de ouderenzorg is een absolute pré.

Wil je meer informatie?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Rienco de Jong, SO in Bilthoven, tel.nr. 06-46076687.

Zie jij mogelijkheden voor jezelf bij ons?
Je sollicitatiebrief met cv ontvangen we graag vóór 15 december 2018 per mail via vacatures@iszdebrug.nl. Sollicitatiegesprekken worden direct na de sluitingsdatum gepland.