Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Verzorgende IG Avond-/Nacht locatie Rehoboth

 

Voeg jij leven toe aan mijn dag?

 

Bezit jij over de perfecte mix van verpleging- en verzorgingsskills, geduld en aandacht?

 

 

Kom dan werken op onze locatie Rehoboth in Driebergen als

 

 

Verzorgende IG
Avond/Nachtdienst

 

 

Locatie Rehoboth
Op onze locatie Rehoboth wonen psychogeriatrische mensen in eigen zorgappartementen. Ook zijn er 20 aanleunappartementen voor mensen die prima zelfstandig kunnen wonen, maar indien nodig een beroep kunnen doen op de zorg die 24 uur per dag aanwezig is. Rehoboth is een sfeervolle en gezellige locatie met een Salon, waar activiteiten worden georganiseerd en waar men terecht kan voor koffie, thee en een maaltijd. We vinden het fijn tijd door te brengen met onze bewoners en er voor te zorgen dat zij kunnen genieten. Ons motto is ‘leven toevoegen aan de dag!’

Wat doet een Verzorgende IG op onze locatie?
Wij bieden onze bewoners een fijne plek met 24 uurs zorg. Jij maakt als Verzorgende-IG deel uit van het team en hebt een belangrijke rol in de uitvoering en coördinatie van de ondersteuning, verzorging en verpleging.

Wat ga je verdienen
Wanneer je bij ons Verzorgende IG bent, ontvang je, als je fulltime werkt, een brutosalaris tussen de € 1838,- en € 2668,- per maand.

Hoeveel uur ga je werken
Bij voorkeur werk je 24 uur per week, maar uiteraard zijn andere uren bespreekbaar. Je wordt goed ingewerkt. Wanneer het van beide kanten bevalt is een vast contract zeker bespreekbaar.

Wat vragen wij van jou
Jij bent een topper voor je collega’s, een kanjer voor onze cliënten én je beschikt over het diploma Verzorgende-IG niveau 3. Jij houdt van een goed overleg met het multidisciplinaire team, waardoor goede zorg aan onze cliënten mogelijk is. Daarnaast heb je niet alleen oog en oor voor de cliënten, maar ook voor je team en je vindt het een uitdaging een actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de afdeling.

Wil je meer informatie of heb jij interesse in deze toffe baan?
Wil je meer informatie over de inhoud van de functie?
Neem dan contact op met Guinhael Verheul (teamcoach), via mail g.verheul@iszdebrug.nl of telefonisch via 0343-555555.

Heb je interesse?
Neem contact op met de afdeling P&O, via telefoon: 0343-555871 of mail naar vacatures@iszdebrug.nl. Zij gaan graag met jou in gesprek en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega! Je bent van harte welkom!