Laatste nieuws

 
Contact

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

HKZ ISO 9001 Erkend leerbedrijf Calibris

Ouderenzorg Utrecht

Werken bij

Thuis verzekerd van passende zorg of verzorgd wonen in een omgeving waar mensen zich thuis voelen. Bij ISZ De Brug kan dat. Dankzij onze brede dienstverlening en deskundige en toegewijde medewerkers. Van oudsher dragen wij zorg voor elkaar en dat blijft onze beweegreden.

Onze medewerkers

Zorgverlening is mensenwerk. Dat geldt niet alleen voor de zorg voor onze bewoners, maar ook zeker voor de manier waarop we als medewerkers met elkaar omgaan. Prettig samenwerken door wederzijds respect voor elkaars persoonlijke eigenschappen en functionele deskundigheid. ISZ De Brug kenmerkt zich door de open werksfeer. Op de afdelingen werken we samen om het de bewoner zo goed mogelijk naar de zin te maken.

Arbeidsvoorwaarden en werktijden

De arbeidsvoorwaarden en de salarisschalen van de CAO VVT (Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg) zijn binnen onze organisatie van toepassing. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om door middel van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (MKA) een deel van de arbeidsvoorwaarden af te stemmen op je persoonlijke situatie.

Doorgroeimogelijkheden

ISZ De Brug is een lerende organisatie. Je krijgt bij ons de mogelijkheid om jezelf te ontplooien, dit kan door een vervolgopleiding of een her- of bijscholingstraject. Wij willen dat onze zorgmedewerkers hun talenten en vaardigheden optimaal inzetten binnen onze zorg en dienstverlening.

De kernwaarden waaruit wij werken:

Kernwaarde resultaatgericht

Kernwaarde betrokkenheid

Kernwaarde professionaliteit

Kernwaarde transparantie