Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Een toffe baan bij ons

 

Ben jij op zoek naar een toffe baan in de zorg? Dan ben je bij De Brug aan het goede adres.

Bij De Brug voegen we leven toe aan de dag

De Brug geeft zorg en ondersteuning aan kwetsbare ouderen. Wanneer je ouder bent, heb je al een heel leven achter de rug. Bij De Brug is ieder mens welkom, mét zijn of haar hele leven.

Welke normen en waarden vindt iemand belangrijk, welke wensen en behoeftes zijn er? Wat vindt en denkt iemand? Op basis daarvan stemmen wij onze zorg en ondersteuning af, persoonlijk en dichtbij. Wij zetten ons in er voor te zorgen dat onze cliënten gelukkig en tevreden zijn, zich thuis voelen en zich verbonden voelen met anderen.

Ook jij kan bij ons gelukkig oud worden!

Jij hebt een warm hart voor anderen en werkt graag samen. Of dit nou de cliënt, mantelzorgers, familie, vrienden, vrijwilligers of je collega’s zijn. Jij maakt graag deel uit van een groter geheel en vindt elkaar helpen heel gewoon. In jouw werk vind je het belangrijk jouw zorg en ondersteuning af te stemmen op het levensverhaal van de cliënt, met respect voor zijn normen en waarden, wensen en behoeftes. Binnen De Brug voel jij je gewaardeerd en gezien en ervaart ruimte voor ontwikkeling, creativiteit en nieuwe initiatieven. Je voelt je verbonden met de mensen om je heen. Als jij naar je werk gaat, heb je er weer zin in elkaar te ontmoeten, een praatje te maken of tijd te maken voor een activiteit. Aan elke dag voeg jij leven toe!

Spreekt dit jou aan en wil jij graag deel uitmaken van onze organisatie? Kijk dan snel bij onze actuele vacatures!