Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Huishoudelijk medewerker Thuiszorg

 

Voeg jij leven toe aan mijn dag?

 

Heb jij oog voor anderen, doe je graag dingen in overleg en draai je je hand niet om voor huishoudelijke taken?

 

Kom dan werken bij De Brug in Driebergen als

 

Huishoudelijk medewerker Thuiszorg

 

Ondersteuning thuis of op een van onze locaties
Als Huishoudelijk medewerker ondersteun jij onze cliënten die thuis wonen, in hun eigen vertrouwde omgeving. Door hen te ondersteunen met huishoudelijke taken kunnen zij dat ook blijven doen. In overleg met onze cliënten stem je af welke werkzaamheden je verricht.

Ook kun je schoonmaakwerkzaamheden verrichten op een van onze locaties.Ongeacht jouw werkplek, vind jij het belangrijk te zorgen voor een lach op ieders gezicht. Want jij draagt ons motto uit: ‘leven toevoegen aan de dag!’

Wat doet een Huishoudelijk medewerker
Jij steekt graag je handen uit de mouwen, werkt secuur, hygiënisch en zelfstandig en hebt oog voor taken die uitgevoerd moeten worden. Je bent pas tevreden als je de deur achter je dicht doet, wetende dat onze cliënt er weer picobello bij zit! Naast je huishoudelijke skills vindt je het belangrijk te luisteren naar de wensen en behoeftes van onze cliënt, heb je respect voor het leven dat iemand leidt en houd jij het welzijn in het oog.

Wat ga je verdienen
Wanneer je bij ons Huishoudelijk medewerker bent, ontvang je, als je fulltime werkt, een salaris tussen de € 1684,= en € 2105,= bruto per maand. Uiteraard ontvang je vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en bieden we interessante secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hoeveel uur ga je werken
Je werkt parttime, het aantal uren per week dat je werkt is bespreekbaar. Uiteraard word je goed ingewerkt. Wanneer het van beide kanten bevalt is een vast contract zeker bespreekbaar.

Wat vragen wij van jou
Jij hebt overzicht én inzicht in het werk dat moet worden gedaan, je bent een kanjer voor onze cliënten en je beheerst de Nederlandse taal voldoende.

Zie jij mogelijkheden voor jezelf bij ons
Bel/app of mail één van onze medewerkers van Team Toffe Baan.

 

Team Toffe Baan
vacatures@iszdebrug.nl
06 830 003 70