Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Wijkzorg / thuiszorg

Heeft u ondersteuning, zorg of verpleging nodig om thuis zo prettig mogelijk te kunnen leven? U kunt bij ons terecht voor persoonlijke zorg, verpleging en begeleiding. Als het nodig is zeven dagen per week, meerdere keren per dag, tijdelijk of langdurig. Samen met u wordt besproken welke zorg nodig is in uw persoonlijke situatie.

Voor wie?

Wijkverpleging/thuiszorg is er voor mensen in Driebergen die thuis behoefte hebben aan begeleiding, verzorging of verpleging. Dit kan tijdelijk of langdurig zijn, op het moment dat deze nodig is of zeven dagen in de week.

Verpleging

Wij kijken goed naar uw persoonlijke situatie en coördineren de zorg. Wij voeren verpleegkundige handelingen uit, zoals injecteren, wondverzorging, catheteriseren en zwachtelen. Onze specialisatie is oncologie. Ook bieden wij zorg in terminale situaties.

Persoonlijke verzorging

Bij alledaagse handelingen bieden wij een zorgzame hand. Bij het douchen of wassen, aankleden, scheren, mondverzorging, naar het toilet gaan. Ook reiken wij u uw medicijnen aan.

Begeleiding

Wij kunnen u helpen om structuur in de dag aan te brengen. Ook begeleiden we in situaties van leren omgaan met ziekte of complexe situaties. En geven we advies betreffende de gezondheid in relatie tot de ziekte. Zorg in de laatste levensfase kunnen wij als het mogelijk is bij u thuis verlenen. We werken daarbij ook regelmatig samen met vrijwilligers, geschoold op palliatief gebied. 

Betrokkenheid

Ons thuiszorgteam is klein en u kent ons snel bij naam en van gezicht. Wij leveren zeven dagen per week geplande zorg. Overleg met uw mantelzorgers en/of uw huisarts vinden we vanzelfsprekend.

Kosten

Voor wijkverpleging bent u verzekerd via uw ziektekosten verzekeraar. Indien u thuis verblijft op basis van een indicatie van het CIZ voor langdurige zorg en deze omzet naar zorg aan huis, dan betaalt u wel een eigen bijdrage via het CAK voor wijkverpleging.

Wilt u meer weten?

Neemt u dan voor een oriënterend gesprek contact op met onze wijkverpleegkundige. Op werkdagen kunt u ons bereiken op 0343 555 555 of info@iszdebrug.nl. Wij helpen u dan graag verder.