Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Woonzorgbegeleider PG Plus

 

Zoek jij meer uitdaging in je werk als woonzorgbegeleider?

 

Persoonlijke aandacht! Daar doe jij het voor.
Je vindt het belangrijk dat de bewoners van Beukenstein zich thuis voelen en weet onze bewoners extra aandacht te geven met je vriendelijke persoonlijkheid.


Word jij onze

 

Woonzorgbegeleider PG plus

(18-36 uur)

 

op deze fantastische, stijlvolle locatie?


Wat is Beukenstein? Een prachtige nieuwe locatie in een bosrijke omgeving, die vanaf september 2019 haar deuren opent voor ruim honderd bewoners die daar kunnen wonen in stijl; comfortabel, huiselijk en kleinschalig. Wonen in een groep van 7 of 8 personen of in een één- of tweekamer hofwoning,

Wat maakt Beukenstein bijzonder?
- Persoonlijke aandacht en liefdevolle zorg;
- Wij kennen onze bewoners écht;
- Kleinschalig, huiselijk en sfeervol;
- Comfortabel wonen in stijl;
- Veilig, vertrouwd thuis.


Wat doet een Woonzorgbegeleider PG plus?
Binnen Landgoed Beukenstein komt er een kleine woongroep speciaal voor bewoners met dementie met ernstig probleemgedrag. Bewoners die, vanwege dit ernstige probleemgedrag, niet kunnen wonen in een reguliere woongroep voor bewoners met dementie, bieden wij hier een fijne en veilige woonomgeving. Je gaat samen met je collega’s van het nieuwe multidisciplinaire team de zorg en welzijn van deze speciale doelgroep tot een succes maken.

Hoeveel uur wil je werken
Ieder dienstverband tussen 18 - 36 uur is mogelijk. Zeg het maar, er is veel mogelijk. Blije medewerkers, blije bewoners. Daar geloven wij in!

Wat ga je verdienen
Als je fulltime werkt, verdien je een bruto salaris tussen de € 1.838,-- en € 2.870,-- per maand. Woonzorgbegeleiders worden ingeschaald in FWG 35, de plus variant (voorheen EVV’er) wordt in FWG 40 ingeschaald.

Wat maakt werken bij ons bijzonder?
Jij! Onze medewerkers weten als geen ander wat de bewoners nodig hebben. Om deze reden hebben ze zelf de regie om de zorg en ondersteuning rondom onze bewoners te organiseren. We werken in hechte en professionele teams die, waar nodig, worden ondersteund door een coach. We zijn trots op onze medewerkers. We weten hoe deskundig ze zijn en dat ze hart hebben voor de ouderenzorg.

Geloof jij in jezelf? Dan geloven wij in jou!
Heb je een diploma VIG/verpleegkundige of een welzijns-gerelateerd diploma zoals SPW of SPH? Heb je de opleiding GVP gedaan of ben je bereid deze te volgen? Ben je toe aan een volgende stap in je zorgcarrière?

Bel, mail of app ons Team Toffe Baan en we nodigen je graag uit voor een gesprek!


Team Toffe Baan
vacatures@iszdebrug.nl
06 83 00 03 70