Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Zorg aanvragen

Wilt u gebruik maken van onze zorg of dienstverlening? Per onderwerp staat beschreven waar en hoe u dit aan kunt vragen.

Indicatie verblijf of volledig pakket thuis

Voor (tijdelijk) bij ons wonen of een volledig pakket thuis, heeft u een indicatie ZZP (zorgzwaartepakket) nodig. Het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) geeft deze af.

Indicatie dagbehandeling

Voor dagbehandeling Somatiek geeft het CIZ een indicatie af van het aantal uren waar u recht op heeft. Voor dagverzorging en behandeling Psychogeriatrie voor het ontmoetingscentrum wordt de beschikking afgegeven via het Sociale Wijkteam van de Gemeente Utrechtse Heuvelrug.  

Huishoudelijke hulp

Voor een aanvraag voor huishoudelijke hulp kunt u contact opnemen met één van de Servicepunten in de Gemeente Utrechtse Heuvelrug.

Welzijnsactiviteiten

Voor het meedoen als gast aan onze welzijnsactiviteiten zowel op de locaties van ISZ De Brug als bij Buurthuis De Brug, betaalt u een kleine vergoeding aan ISZ De Brug.

Eigen bijdrage

Voor zowel Wlz-zorg als huishoudelijke hulp uit de Wmo, betaalt u een inkomensafhankelijke eigen bijdrage. U kunt de bijdrage ook zelf uitrekenen via deze link.

Particulier

Wilt u méér ondersteuning van ons dan waarvoor u geïndiceerd bent, dan betaalt u deze extra zorg- en dienstverlening zelf. 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Wij kijken graag met u wat u zoekt of nodig heeft. U kunt contact opnemen met de medewerkers van het Servicebureau. Zij zijn bereikbaar via (0343) 555 555 of per e-mail
service@iszdebrug.nl.