dinsdag 18 februari 2020 van 14:00 tot 16:00.

Parkinson Café Driebergen 18 februari 2020

Wandelprogramma FitStap

De Parkinson Vereniging is een samenwerking aangegaan met de Koninklijke Wandel Bond Nederland voor het beweegprogramma FitStap.

FitStap is een programma van 12 weken waarbij mensen met de ziekte van Parkinson onder begeleiding van een ervaren coach (die ook de Parkinson e-learning voor sporttrainers heeft gevolgd) leren over gezond bewegen. Naast wandelen is er ook aandacht voor mental coaching, voedingsadvies en cognitieve fitness. Tijdens het programma worden de deelnemers ook nog ondersteund via de FitStap app.

 

 

In de regio Driebergen is er momenteel ook een FitStap coach actief: Eddie Heerings, die we graag de gelegenheid willen geven om in het Parkinson Café een presentatie te verzorgen over het FitStap programma voor Parkinson en bijv. aansluitend een korte clinic geeft aan de bezoekers om het programma zelf te ervaren. Binnen of buiten (ijs en wederdienende).

 

Datum:                18 februari 2020

Tijd:                      14.15 - 16.00 uur. De zaal is open vanaf 14.00 uur

Locatie:               Zorgcentrum Sparrenheide, Sparrenheide 1

(ingang aan de Melvill van Carnbeelaan) te Driebergen, in de Vierhoutzaal.

U hoeft zich niet van tevoren aan te melden. We stellen een kleine bijdrage voor de onkosten op prijs.

 

Over het Parkinson Café Driebergen

Het Parkinson Café Driebergen is een ontmoetingsplek voor mensen met de ziekte van Parkinson, hun partners, familieleden, vrienden en andere belangstellenden uit de regio. Elke derde dinsdag van de even maanden ontmoeten bezoekers elkaar in een open en gemoedelijke sfeer onder het genot van een kopje koffie of thee. Daarnaast wordt informatie over diverse thema’s of onderwerpen aangeboden. Het Parkinson Café Driebergen wordt georganiseerd door De Parkinson Vereniging, bij De Brug. Meer informatie vindt u op www.iszdebrug.nl/parkinsoncafe.

Delen: