zaterdag 7 december 2019 van 10:00 tot 16:00.
Sparrenheide 1
3971DA Driebergen
Ruimte:

Zaterdag 7 december as. organiseert De Brug een sfeervolle Winterfair op onze locatie Sparrenheide. U bent van harte welkom tussen 10.00 uur en 16.00 uur om de Winterfair te bezoeken. Bij verschillende kraampjes kunt u terecht voor verschillende producten en is er een Rad van Fortuin waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Tijdens de Winterfair zal het ook de inwendige mens aan niets ontbreken. Zo kunt u genieten diverse warme winterse lekkernijen.

Bovendien steunt u met uw komst een goed doel. De opbrengst van deze dag gaat naar de aanschaf van een Smulwagen voor onze locatie Rehoboth. Een smulwagen is een kleine kraam op wielen die het mogelijk maakt om dichtbij de bewoners van Rehoboth kleine, lekkere gerechtjes te bereiden, zoals poffertjes of pannenkoeken. De geur van deze gerechten brengen gedachten vaak terug naar weleer en zijn heerlijk om vooraf en tussendoor op te snuiven.

De Winterfair is geschikt voor jong en oud, dus heeft u zin in een gezellige dagje weg? Dan hopen wij u zaterdag 7 december te mogen begroeten. De toegang is gratis.

Delen: