Van dinsdag 19 november 2019 om 12:44 tot donderdag 21 november 2019 om 12:44.

Sterk in je Werk-week: 18 t/m 22 November

Wij zijn blij met jou en we willen je graag houden! Daarom vinden we het belangrijk je te zien, naar je te luisteren en ervoor te zorgen dat je plezier hebt en houdt in je werk. Daar besteden we regelmatig aandacht aan en dat doen we in het bijzonder tijdens de Sterk in je Werk-week. Dit is een week vol activiteiten speciaal voor jou, zodat jij je werk goed, gezond en met plezier wil blijven doen.

Dat doen we door binnen De Brug een programma met verschillende activiteiten aan te bieden, waaraan je kunt meedoen. Maar deze week wordt dit jaar ook landelijk ingezet. In de regio Utrecht kun je ook naar activiteiten van andere deelnemende organisaties gaan. Deze kun je vinden via www.UtrechtZorg.nl/sterkinjewerkweek.

Meedoen met een activiteit bij De Brug
Op de volgende pagina’s vind je het programma overzicht bij De Brug. Zie jij een workshop of activiteit waaraan je wilt deelnemen? Stuur dan een mail naar service@iszdebrug.nl en vermeld naast je naam en werkplek ook voor welke workshop of activiteit je je aanmeldt.

Zorg dat je je op tijd aanmeldt, want vol = vol! Je kunt je inschrijven tot en met donderdag 14 november.
We wensen je veel plezier en hopen dat je ervan geniet!

 

Workshop Kennismaking met Yoga

Een toegankelijke bewegingsles voor iedereen die nieuwsgierig is naar deze populaire activiteit. Zorg dat je kleding draagt waar je je makkelijk in kunt bewegen.

 

Wanneer? Waar?

Dinsdag 19 november 10.15 – 11.15 uur Fysioruimte (Nassau Odijckhof)

Donderdag 21 november 11.15 – 12.15 uur Fysioruimte (Nassau Odijckhof)

Voor alle workshops geldt dat je je kunt inschrijven tot en met donderdag 14 november door een mail te sturen naar service@iszdebrug.nl, onder vermelding van je naam, werkplek en de workshop waar je je voor opgeeft.

Delen: