Van dinsdag 19 november 2019 om 12:51 tot donderdag 21 november 2019 om 12:51.

Sterk in je Werk-week: 18 t/m 22 November

Wij zijn blij met jou en we willen je graag houden! Daarom vinden we het belangrijk je te zien, naar je te luisteren en ervoor te zorgen dat je plezier hebt en houdt in je werk. Daar besteden we regelmatig aandacht aan en dat doen we in het bijzonder tijdens de Sterk in je Werk-week. Dit is een week vol activiteiten speciaal voor jou, zodat jij je werk goed, gezond en met plezier wil blijven doen.

Dat doen we door binnen De Brug een programma met verschillende activiteiten aan te bieden, waaraan je kunt meedoen. Maar deze week wordt dit jaar ook landelijk ingezet. In de regio Utrecht kun je ook naar activiteiten van andere deelnemende organisaties gaan. Deze kun je vinden via www.UtrechtZorg.nl/sterkinjewerkweek.

Meedoen met een activiteit bij De Brug
Op de volgende pagina’s vind je het programma overzicht bij De Brug. Zie jij een workshop of activiteit waaraan je wilt deelnemen? Stuur dan een mail naar service@iszdebrug.nl en vermeld naast je naam en werkplek ook voor welke workshop of activiteit je je aanmeldt.

Zorg dat je je op tijd aanmeldt, want vol = vol! Je kunt je inschrijven tot en met donderdag 14 november.
We wensen je veel plezier en hopen dat je ervan geniet!

 

Workshop Ontdek je talent

Bedoeld voor iedereen die zijn/haar talent wil herkennen en met plezier wil inzetten.

Iedereen heeft een uniek talent: jij ook! Deze workshop inspireert je en moedigt je aan om aan de slag te gaan met je talenten. Je gaat naar huis met inzicht in je persoonlijke talenten en wat je daarmee kunt doen in je werk of loopbaan.

Wanneer? Waar?

Dinsdag 19 november 10.30 - 12.30 uur Nassauzaal (Nassau Odijckhof)

Donderdag 21 november 13.30 – 15.30 uur Nassauzaal (Nassau Odijckhof)

Voor alle workshops geldt dat je je kunt inschrijven tot en met donderdag 14 november door een mail te sturen naar service@iszdebrug.nl, onder vermelding van je naam, werkplek en de workshop waar je je voor opgeeft.

Delen: