W&G Brinkhorst, leverancier voor maaltijdservice 'Het Gemakspannetje', brengt voor haar leveranciers magazine PURE uit. Daarin een mooi interview met Jelle de Vries, verantwoordelijk voor de bereiding van 1100 maaltijden per dag!

Verzorgen van maaltijden voor cliënten van De Brug, De Bilthuysen en Lyvore

De maaltijdservice van De Brug, ook wel bekend onder de naam Het Gemakspannetje bereidt voor cliënten die wonen bij verschillende zorgorganisaties 1100 maaltijden per dag. Een van de leveranciers, W&G Brinkhorst, heeft Jelle de Vries, verantwoordelijk voor de maaltijdservice geïnterviewd. Het interview kun je hieronder terug lezen. Naast de bereiding van maaltijden voor onze cliënten, is het mogelijk via de site van Het Gemakspannetje ook koelverse maaltijden thuis te laten bezorgen. Zo kunt u zorgeloos genieten van lekker eten, zonder daarvoor uren in de keuken te staan! Liever niet online bestellen? Dan kunt u ook telefonisch contact opnemen en de bestellijst op papier ontvangen!

Medewerkers maaltijdservice Het Gemakspannetje

“HIER SCHUIF JE ZELF OOK GRAAG AAN”


JELLE DE VRIES, VAN DE BRUG IN DRIEBERGEN, HEEFT NOGAL WAT OP ZIJN BORD LIGGEN AAN VERANTWOORDELIJKHEID. MEER DAN DUIZEND MAALTIJDEN PER DAG. ELFHONDERD OM PRECIES TE ZIJN. VOOR DE EIGEN ZORGORGANISATIE EN VOOR VERZORGINGS-, VERPLEEGHUIZEN, TAFELTJE
DEKJE ORGANISATIES EN BUITENSCHOOLSE OPVANG IN DE WIJDE OMGEVING. “AAN W&G BRINKHORST HEBBEN WE SINDS JAAR EN DAG EEN BETROUWBARE LEVERANCIER.”

“We zijn echt een productiekeuken. 1 met hoge normen op het gebied van smaak. We bereiden veel zelf en we koken zo dat we zelf ook willen aanschuiven. We volgen de trends met minder zout en meer specerijen. Natuurlijk stemmen we af op diëten en is er veel keuze in onze menu’s. Zowel in soort, omvang als structuur. Dat is een must in foodservices. Met kerst bereiden we voor 1200 gasten het kerstdiner. Daar maken we een super feest van. Met patrijs, ree en hert. Met wildbonbons en paté als amuse of voorgerecht en met wildterrines, stoofpotten en hertensucade. W&G Brinkhorst levert ons alles zoals we het willen hebben. Het is gewoon een heel mooi bedrijf. Ze luisteren goed naar de klant en doen daar wat mee. Het is nooit ‘tot hier en niet verder’. Eigenlijk precies zoals wij bij  De Brug werken. Ze vragen altijd door, komen samen met je proeven en doen er alles aan om producten verder te verbeteren, zodat deze perfect aansluiten bij wat je nodig hebt. Dat mogen collega-chefs ook altijd doen: hier komen kijken en proeven. We zijn trots op wat we bij De Brug bereiden en het is geweldig om daarover met foodprofessionals te sparren. Daar wordt elke maaltijd nog smakelijker van.”

 

Wil je het magazine zelf doorbladeren? Dan kan dat uiteraard ook! Op pagina 15 vind je het interview met Jelle de Vries.

 

Delen: