Als filmproducent Kees Rijninks, de echtgenoot van filmmaker Carmen Cobos, gediagnosticeerd wordt met de ziekte van Parkinson, stort hun wereld in. Na maanden van verdriet, woede en ontkenning proberen zij nu de balans in hun leven terug te vinden. In de film ‘Samen' volgen zij een jaar lang een groep ongeneeslijk zieke patiënten, hun partners en hun neuroloog.

Centraal in de bijeenkomst op 18 augustus staat de bespreking van de film Samen, die gaat over de vraag welke invloed de diagnose 'ongeneeslijk ziek' heeft op een (jouw) relatie. Deze bijeenkomst is een experiment met het digitale café.

Hoe zou u reageren (of hoe heeft u gereageerd) bij het bericht dat u ongeneeslijk ziek bent? Als u hierover wilt meepraten, meldt u dan aan.
Let op: er is geen alternatief programma. Als u zich niet aanmeldt voor deze digitale bijeenkomst is er voor u dus geen vervangend programma in het café.

Aanmelden
U meldt u aan door uw naam en e-mailadres te sturen naar info@parkinsondriebergen.nl Daarmee geeft u toestemming voor registratie (alleen voor het Digitale Café). U ontvangt via e-mail ook nog een bericht zodra u bent geregistreerd in Teams (als Gast).

Teams installeren en link naar de film
Er wordt nog hard gewerkt aan de instructies om het pakket Teams te installeren op uw pc. We geven u hieronder alvast de link naar de film, dan kunt u tot 18 augustus naar de film kijken, zo vaak als u wilt.
https://www.2doc.nl/documentaires/series/2doc/2020/april/samen.html

Tot slot nog wat tips:
- Formuleer alvast voor u zelf wat vragen en opmerkingen om in te brengen bij het Café
- Emoties kunnen heftig zijn. Kijk niet in uw eentje naar de film. Als u na het zien van de film thuis er meteen over wilt praten, bel dan Babette Dubbeld op haar werktelefoon 20 32 34 77(06) .
- U moet Teams starten op 18 augustus, iets voor 14.00 uur.
- Mocht u twijfelen of uw film de juiste versie is en geen trailer: de film duurt 77 minuten
- Bekijk ons vorige document Uitnodiging nog eens, daar staat veel informatie in over het Digitale Parkinson Café en het programma van 18 augustus.

Bij vragen: Hans Bak 06 3107 3200 of George Verheijen 06 8360 5868

Delen: