Ben je op zoek naar leuk vrijwilligerswerk? Kijk dan wat we allemaal te bieden hebben!

Bij De Brug doen we elke dag ons uiterste best om de mensen die onze hulp nodig hebben van de juiste zorg te voorzien. Wat misschien nog wel veel belangrijker is, is dat we ze tegelijkertijd een fijne dag bezorgen. Een behaaglijk gevoel krijgen omdat mensen om je geven, gezien worden voor wie je echt bent, en de aandacht krijgen die je verdient, daar gaat het om. Dat kunnen we echter niet alleen. We hebben jouw hulp nodig om van elke dag een feestje te kunnen maken. Wij zijn de slingers, maar jij bent de confetti. Jouw hulp kan voor veel mensen die wij helpen een ontzettend groot verschil maken.

 

 

Meer info of vragen?

Of een gesprek om de mogelijkheden eens te verkennen? Dan kun je onze vrijwilligerscoördinatoren appen, bellen of mailen.

06 120 683 91
info.vrijwilligers@iszdebrug.nl

Wat je als vrijwilliger betekent voor anderen

Gezien en gehoord worden door iemand die uit vrije wil en onbaatzuchtig tijd met je spendeert, dat is één van de grootste complimenten die je kunt krijgen als je hulpbehoevend bent. Vrijwilligers bij De Brug zijn een onmisbare schakel tussen de bewoners en het leven van alledag. Een klein gebaar geeft vaak al een heel groot plezier, en is voor veel mensen die wij helpen het bewijs dat zij niet aan de zijlijn staan, maar nog steeds midden in de maatschappij. Het is echter niet alleen voor hen plezierig. Wij garanderen je naast veel dankbaarheid voor je inzet ook een boel gezelligheid.

Wat je als vrijwilliger kunt doen bij De Brug

Vrijwilligers bij De Brug begeleiden uitjes die wij voor onze cliënten organiseren, en helpen bij activiteiten zoals geheugentraining, bingo, wandelen, handwerken, optredens, koken en/of bakken. Ook kunnen we je inzet goed gebruiken bij de bezorging van de maaltijden op de afdelingen, in de wijk bij mensen thuis, of in Buurthuis De Brug en Ontmoetingscentrum De Vijver. Ook voor ons project 'Levensverhalen', waarbij we bijzondere verhalen van onze cliënten vastleggen in woord en beeld, zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Misschien heb je zelf wel een goed idee over hoe je meer kleur kunt brengen in de levens van de mensen die wij helpen? We horen het graag en staan in principe open voor elk idee.

 

Delen: