Even een kop koffie drinken of een gezellig praatje? U bent van harte welkom in ons Buurthuis De Brug aan de Sperwerkamp in Driebergen. Een locatie waar jong en oud elkaar op prettige wijze kan ontmoeten. Er vinden wekelijks wisselende activiteiten plaats bijvoorbeeld op het gebied van creativiteit, gezelligheid, uitleen van boeken of samen eten.

Buurthuis De Brug is een plek in de buurt De Wildbaan in Driebergen waar mensen elkaar op prettige wijze kunnen ontmoeten. In huiselijke sfeer vinden er activiteiten plaats op het gebied van creativiteit, gezelligheid en gezamenlijk eten.

Jong en oud: iedereen is welkom, waarbij gemikt wordt op een participerende samenleving in de buurt. Mensen leren elkaar op een ontspannen manier kennen en staan daardoor gemakkelijker voor elkaar klaar in hun eigen vertrouwde omgeving.

Wij bieden wekelijks een gevarieerd programma en spelen een verbindende rol in de wijk. Tevens dient het toegankelijke gebouw als informatief centrum voor senioren in heel Driebergen en omstreken.

Buurthuis De Brug is onderdeel van De Brug, een organisatie die al sinds jaar en dag zorg verleent in de regio Driebergen-Rijsenburg. Gezien de huidige ontwikkelingen, waarbij mensen steeds langer thuis blijven wonen, ontstond de behoefte aan een ondersteunende ontmoetingsplek in de wijk. Naast een vraagbaak op het gebied van zorg en senioren, is Buurthuis De Brug bovenal een laagdrempelige plaats waar mensen mee kunnen doen aan creatieve activiteiten.

Buurthuis De Brug heeft twee vaste medewerkers vanuit De Brug. Zij zullen op diverse dagen aanwezig zijn om u op prettige en professionele wijze te woord te staan.

Delen: