Even een kop koffie drinken of een gezellig praatje? U bent van harte welkom in ons Buurthuis De Brug aan de Sperwerkamp in Driebergen. Een locatie waar jong en oud elkaar op prettige wijze kan ontmoeten. Er vinden wekelijks wisselende activiteiten plaats op het gebied van creativiteit, gezelligheid, uitleen van boeken, samen eten en (zelf-) zorg. 

Buurthuis De Brug is een plek in de buurt De Wildbaan in Driebergen waar mensen elkaar op prettige wijze kunnen ontmoeten. In huiselijke sfeer vinden er activiteiten plaats op het gebied van creativiteit, gezelligheid en gezamenlijk eten.

Jong en oud: iedereen is welkom, waarbij gemikt wordt op een participerende samenleving in de buurt. Mensen leren elkaar op een ontspannen manier kennen en staan daardoor gemakkelijker voor elkaar klaar in hun eigen vertrouwde omgeving.

Wij bieden wekelijks een gevarieerd programma en spelen een verbindende rol in de wijk. Tevens dient het toegankelijke gebouw als informatief centrum voor senioren in heel Driebergen en omstreken.

Buurthuis De Brug is onderdeel van De Brug, een organisatie die al sinds jaar en dag zorg verleent in de regio Driebergen-Rijsenburg. Gezien de huidige ontwikkelingen, waarbij mensen steeds langer thuis blijven wonen, ontstond de behoefte aan een ondersteunende ontmoetingsplek in de wijk. Naast een vraagbaak op het gebied van zorg en senioren, is Buurthuis De Brug bovenal een laagdrempelige plaats waar mensen mee kunnen doen aan creatieve activiteiten.

Buurthuis De Brug heeft twee vaste medewerkers vanuit De Brug. Zij zullen op diverse dagen aanwezig zijn om u op prettige en professionele wijze te woord te staan.

Hier vindt u de activiteitenoverzichten van Buurthuis De Brug

Activiteitenoverzicht augustus 2019

 

Buurthuis De Brug brengt eens per twee maanden een nieuwsbrief uit. Deze kunt u hier vinden

Mannenmiddag
Mannenmiddag

Deze gezellige middag is voor mannen. Lekker kletsen over van alles en nog wat.

Cafe De Kletskousjes
Café De Kletskousjes

Café “De Kletskousjes” is een ontmoetingsplek voor ouders, jonge kinderen, gast- en grootouders.

Fit de week in

Actuele info volgt.

Soep met brood

Soep met brood

Creatieve workshop

Elke woensdag van 10:00 tot 12:00 een andere creatieve activiteit. Bijvoorbeeld Lampenkap maken, Valentijnshart, Magisch krijt kunstwerk, Paracord armbanden

Handwerkochtend

Handwerkochtend