Café “De Kletskousjes” is ontstaan als initiatief van Kirsten Hoekman en Buurthuis De Brug. Het buurthuis wilde graag een breed publiek aanspreken en zag het opzetten van deze activiteit als mooie eerste stap om een ontmoetingsplek te creëren voor ouders, verzorgers, gastouders, grootouders en jonge kinderen.

Op de dinsdagochtend kun je inlopen vanaf 9.30 uur. Voor de kinderen is er de ruimte om te spelen en te ontdekken. Ouders, verzorgers, gastouders, opa’s en oma’s zijn van harte welkom als begeleiding van de kinderen.

Er kan gebruik worden gemaakt van speelgoed en ons speciale gezamenlijke speelmoment van ongeveer 15 minuten waar onze “Kletskous” centraal staat als gast. De “Kletskous” is een vrolijke sok die samen met de kinderen zingt, voorleest en danst. De kosten van deze ochtend zijn €2,50 per kind. Voorop staat het plezier voor het jonge kind en zijn ouder, grootouder of gastouder.

In het kort

  • Dinsdagochtend inloop tussen 9.30 en 11.00 uur.
  • Voor iedereen met kinderen (0-4 jaar).
  • Gebruik van speelgoed en gezamenlijk spelmoment 
van ongeveer 15 minuten.
  • Uitwisselen van ervaringen.
  • Entree 2,50.
  • Koffie en thee voor de volwassenen en fruit voor de kinderen.

Schoolvakanties

In de schoolvakanties organiseert Buurthuis de Brug op de dinsdag van 9.30-11.00 uur creatieve activiteiten voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Een ochtend heerlijk samen knutselen en daarna trots je werkje mee naar huis nemen! De kosten voor deze gezellige ochtend zijn €2,50 inclusief limonade.

Delen: