Vind hier een toffe baan bij ons!

Als je in de zorg werkt, dan doe je dat vanuit een krachtige overtuiging. Jij bent immers de steunpilaar in het leven van mensen die niet alles meer zelf kunnen. Ze leggen veel vertrouwen in jouw handen en dat is een grote verantwoordelijkheid. Daar zijn niet alleen zij, maar ook wij als werkgever je heel dankbaar voor.

 

Zonder jouw inzet zijn wij maar ook de mensen die jouw hulp nodig hebben nergens. We beseffen dat onze mensen ons grootste goed zijn. Daarom zetten we alles op alles om je de beste werkplek te bieden die jij je kunt wensen. Hoe we dat doen? Door te beginnen bij wat jij belangrijk vindt. Zo kunnen we samen kijken hoe jij ons kunt helpen om de beste zorg te leveren.

 

Vertel ons hoe jouw werk in jouw leven past

Het is prettig om jezelf te kunnen ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. Het is nog prettiger als je daar de ruimte voor krijgt van je werkgever. Daarom bieden we niet alleen verschillende opleidingsmogelijkheden, maar ook de tijd die je nodig hebt om door te groeien in je vak. Ook vinden we het belangrijk om jouw werk en privéleven goed op elkaar aan te laten sluiten. Er valt bij ons veel te regelen, we gooien bij voorbaat geen enkele deur dicht. Heb je bijvoorbeeld kinderen en de voorkeur om in de ochtend te werken, zodat je ze zelf uit school kunt halen? Dat is bij ons geen probleem. Samen proberen we te kijken hoe jouw werk past in jouw leven, in plaats van andersom.

Voel je prettig bij wat je doet

Onze teams zijn zelforganiserend. Dat betekent dat je veel vrijheid hebt om de beste zorg te leveren. Niet alles wordt van bovenaf bepaald. Jij staat dicht bij onze cliënten, dus jij moet ook de mogelijkheid krijgen om de inhoud van je werkzaamheden aan te kunnen passen op de individuele behoeften van de cliënt. We willen graag dat jij je prettig voelt bij de manier waarop je je werk uitvoert. Er is dus veel ruimte voor persoonlijke inbreng.

 

  

Logo Toffe Baan in de zorg

Delen: