Toe aan een nieuwe uitdaging en wil je een carrièreswitch maken? Zoek je meer zingeving in je werk en wil je van betekenis kunnen zijn voor mensen die jouw hulp hard nodig hebben? Dan is een baan bij De Brug misschien wel precies wat je zoekt.

Wel eens gedacht aan werken in de zorg?

Bij De Brug zijn we altijd op zoek naar mensen zoals jij. Mensen die hart hebben voor hun medemens en die houden van werken in teamverband. We zoeken verantwoordelijke, leergierige mensen. Toekomstige collega’s die openstaan voor een nieuwe uitdaging en er niet voor terugdeinzen om de handen uit de mouwen te steken. Werken in de zorg brengt veel waardering met zich mee. Je werkt hard, en je inzet is hard nodig. Voor sommige mensen ben jij het lichtpuntje in hun dag. Je krijgt overigens niet alleen waardering van de mensen die je helpt, maar ook van hun familie. En vergeet je collega's niet. Bij De Brug zorgen we namelijk ook heel goed voor elkaar.

 

Een nieuwe uitdaging

Bij De Brug bieden we geen standaardprogramma voor zij-instromers. Ieder mens is immers uniek, en daarom kijken we wat jij kunt, wat je wilt en hoe we je kunnen helpen om het pad naar jouw droombaan uit te zetten. Kom je direct bij een andere werkgever vandaan, of ben je even van de arbeidsmarkt af geweest? In beide gevallen kijken we waar jouw specifieke kwaliteiten liggen en hoe we die in onze organisatie kunnen passen. Bovendien werken we nauw samen met andere zorgaanbieders, zoals Lyvore in Amersfoort/Soest en De Bilthuysen in Bilthoven. Wanneer er bij ons niet direct een passende baan beschikbaar is, bekijken we graag of onze samenwerkingspartners je verder kunnen helpen.

Hoe meld je je aan?

Wil je meer weten of direct je motivatie inclusief cv naar ons opsturen? Neem contact met ons op!

Logo Toffe Baan in de zorg

Delen: