Werken bij De Brug betekent dat je mensen kunt helpen op een manier die het beste bij hun én jouw wensen past. Alleen op die manier kunnen we de beste zorg leveren. Onze mensen zijn ons grootste goed, dus we zorgen er graag voor dat je de beste werkplek hebt die jij je kunt wensen.

Wat je van ons moet weten voor je solliciteert

Bij ons doe je betekenisvol werk

Het allerbelangrijkste wat we je te bieden hebben is betekenisvol werk. Elke dag maak jij het verschil in het leven van mensen die jouw hulp ontzettend hard nodig hebben. Verwacht van ons echter geen torenhoge salarissen. Je wordt eerlijk betaald voor eerlijk werk en daarnaast bieden we veel opleidingsmogelijkheden en ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Werken bij De Brug

Voor cliënten en voor elkaar

Alles wat we doen, doen we voor onze cliënten. Onze zorg is erop gericht dat mensen zich bij ons thuis voelen. Ons motto is niet voor niets: 'Thuis is meer dan een huis'. Dat geldt echter niet alleen voor onze cliënten. Oog hebben voor hen is de essentie van ons werk, maar dat lukt alleen als we ook goed op elkaar letten. We vinden het ontzettend belangrijk dat jij je thuis voelt op je werk en je je vertrouwd voelt met je collega's. Zonder je team ben je immers nergens. De focus ligt dus niet alleen op werken, maar ook op elkaar leren kennen en lol hebben in wat je doet. Hard werken en plezier hebben in wat je doet gaan bij ons hand in hand.

Jij weet wat het beste is

Directe leidinggevenden hebben wij niet. Onze medewerkers hebben zélf de leiding over het werk dat ze doen. We vertrouwen al jaren op hun deskundigheid en we zien dag in, dag uit dat ze hart hebben voor de ouderenzorg. Dat vertrouwen laten we blijken door jou en je collega's zelf de regie te laten nemen. Jij en je collega's weten immers als geen ander wat onze cliënten nodig hebben. Natuurlijk gooien we je niet in het diepe. Er zijn coaches om je te begeleiden als je daar behoefte aan hebt.

Logo Toffe Baan in de zorg

Delen: