Naast een toffe baan in de zorg, beloven wij je ook interessante primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Cao VVT

Kom je in dienst bij De Brug, dan val je automatisch binnen de Cao voor Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). In deze Cao is onder andere voor je geregeld: salaris, vakantiedagen, reiskosten en toeslag voor onregelmatigheidsdiensten.

Wil je meer weten over de Cao?
Hier kun je de actuele Cao downloaden.

Secundaire arbeidsvoorwaarden


Gezondheid

Bedrijfsfitness

Bewegen draagt bij aan een goede gezondheid, dat vinden wij belangrijk. De Brug heeft een samenwerkingsverband met Bedrijfsfitness Online. Hierdoor kun je met flinke korting sporten bij een flink aantal sportscholen, verspreid over het hele land.

Korting op zorgverzekering

Met IZZ, Zilveren Kruis en CZ heeft De Brug afspraken gemaakt over een collectieve korting voor medewerkers. Zo krijg je een korting op de basisverzekering en op aanvullende verzekeringen. Maar dat is niet alles, want wij vinden jouw gezondheid zo belangrijk dat wij je ook een werkgeversbijdrage voor de aanvullende verzekering van maximaal € 13,90 bruto (2021) per maand geven.

Hepatitis B

In veel zorgfuncties loop je risico Hepatitis B op te lopen doordat je in aanraking kunt komen met bloed- en bloedproducten. Wil je je hiertegen beschermen, dan kun je je laten vaccineren. De Brug stelt deze vaccinatie niet verplicht, maar betaalt de vaccinatie als je je via de GGD regio Utrecht laat inenten op het moment dat je in dienst komt.

Griepvaccinatie

De Brug vindt het belangrijk dat zorgmedewerkers zich laten inenten tegen de griep. Wij stellen het niet verplicht, maar bieden je de mogelijkheid om je op onze kosten te laten vaccineren, als je de vaccinatie nog niet via je huisarts hebt gekregen.


Groei en ontwikkeling

Opleidingsmogelijkheden

Leren, werken, ontwikkelen: De Brug biedt jou de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen. Je bent immers nooit te oud om te leren! Wij bieden niet alleen korte, praktijkgerichte cursussen en trainingen, maar ook is het mogelijk een vakopleiding te gaan volgen. Ben jij enthousiast? Wij zijn het zeker! Wil jij weten welke mogelijkheden er zijn? Lees dan hier verder>

Loopbaanontwikkeling

De Brug denkt hierin graag met je mee. Samen met jou kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Persoonlijke ontwikkeling

Wij willen graag dat jij je op een aantrekkelijke manier kunt ontwikkelen om het beste in jezelf naar boven te halen. Zo kun je onbeperkt en kosteloos interessante e-learning modules via Pitstop (onze digitale leeromgeving) volgen. Er is een groot aanbod aan korte, to-the-point en praktijkgerichte trainingen die je kunt doen, maar ook zijn er interessante e-learnings over diverse leuke onderwerpen, zoals mindfulness of omgaan met social media. Alle trainingen kun je volgen op een moment dat het jou uitkomt.


Verder beloven wij

Combinatie werk-privé

Balans tussen werk en privé is van groot belang om op beide vlakken goed en prettig te kunnen functioneren. We houden hier rekening mee. In de directe zorgverlening werken we met variabele roosters. Wij bieden 24 uur, 7 dagen per week, zorg aan cliënten daarom is het nodig dat je je flexibel opstelt. Je wensen rondom je werktijden zijn uiteraard bespreekbaar.

Dienstverband

Wil je parttime of fulltime werken? We bespreken de mogelijkheid graag met je. In verhouding heeft De Brug meer parttime functies.
Naast het vaste aantal uur per week, is het ook belangrijk om te weten of je een tijdelijk of vast dienstverband krijgt aangeboden.

Ben je Verzorgende IG of Verpleegkundige (niveau 4, 5 of 6)? Dan bieden wij je bij indiensttreding direct een contract voor onbepaalde tijd.
In alle andere functies bieden wij een contract voor bepaalde tijd, maar vaak wel met de intentie deze daarna voor onbepaalde tijd te verlengen. Zo’n kanjer als jij willen we niet meer kwijt! In sommige situaties zoeken wij echt voor een bepaalde tijd een nieuwe collega.

Eindejaarsuitkering

Werknemers ontvangen één keer per jaar eindejaarsuitkering van 7,4% van het jaarsalaris. Dit is bij Cao geregeld, en wij zijn met deze regeling zeer content. Immers, het is een extra uiting van onze waardering voor jouw inzet bij De Brug. En een extraatje is met de dure december maand, zeer welkom! Bij in- of uitdiensttreding gedurende het kalenderjaar wordt de eindejaarsuitkering naar rato uitgekeerd.

Kerstattentie

Werknemer of vrijwilliger: iedereen wordt bij De Brug zeer gewaardeerd. En dat uiten wij onder andere door aan het einde van het jaar je een verrassende kerstattentie aan te bieden.

Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden

Conform de Cao biedt De Brug haar medewerkers de mogelijkheid een persoonlijk arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen. Denk hierbij aan:

  • Vakantiedagen kopen
  • Vakantiedagen verkopen
  • Contributie vakbond/beroepsvereniging
  • Uitruilregeling reiskosten woon-werk (leuk belastingvoordeel op bijv. je eindejaarsuitkering)

Mobiele telefoon/laptop

Voor de uitoefening van jouw werk is een mobiele telefoon en/of laptop soms een vereiste. Zo ontvangen bijvoorbeeld alle zorgmedewerkers in de thuiszorg een mobiele telefoon. Hierdoor is het makkelijk om tijdens je route je cliëntenrooster te zien en rechtstreeks te communiceren met je collega’s.

Pensioen

Je bent er niet dagelijks mee bezig, maar ook voor jou is een goed pensioen belangrijk. Als medewerker bij De Brug bouw je pensioen op bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn. En niet alleen een ouderdomspensioen, maar ook nabestaandenpensioen en invaliditeitspensioen.

Meer informatie kun je vinden op www.pfzw.nl.

Vakantiebijslag

Waar ga je dit jaar naar toe? Werknemers hebben recht op een vakantiebijslag van 8% van het jaarsalaris. Deze vakantiebijslag wordt in de maand mei uitbetaald. Bij einde dienstverband wordt de vakantiebijslag eerder uitgekeerd.

Verlofuren

Lekker even opladen. De warmte opzoeken of juist de kou. Lang of kort. Het maakt niet uit. Je krijgt verlofuren die je kunt gebruiken om even weg te zijn van je werk. Want hoe leuk je werk en je collega’s ook zijn, dit heeft ieder mens nodig.

Naar rato van je contracturen, ontvang je jaarlijks verlofuren die je kunt inzetten. Wil je een keer een lange mooie (wereld)reis maken? Bespreek dit met je team maar wel onder één voorwaarde: we willen jouw prachtige ervaringen na je terugkomst horen!

Logo Toffe Baan in de zorg

Delen: