Bij De Brug heten we u van harte welkom, mét uw hele leven en alles wat daarbij hoort. We vinden het belangrijk dat u zicht thuis voelt, in de breedste zin van het woord. Welke normen en waarden vindt u belangrijk, welke wensen en behoeften heeft u? Wie en wat heeft u graag om u heen en waar wordt u écht blij van? Daar stemmen wij graag onze hulp op af. We willen namelijk dat iedereen die we helpen gelukkig en tevreden is,  en zich verbonden voelt met anderen. Bij ons in huis voelt u zich écht thuis.

Beukenstein Art
Beukenstein

Aan de Hoofdstraat in Driebergen staat Beukenstein, ons nieuwste verpleeghuis. Charmant en sfeervol, maar wel met alle gemakken van nu.

De Brug Driebergen Rehoboth 001
Rehoboth

Aan de Hogesteeg in Driebergen staat Rehoboth, een klein woon-zorgcomplex van De Brug, gebouwd in klassieke villastijl.

Sparrenheide6
Sparrenheide

Op onze locatie Sparrenheide staan sfeer en ontmoeting centraal. Sparrenheide ligt in een groene en bosrijke omgeving.

De Brug Het Woonoord Doorn 002
Het Woonoord

In Het Woonoord in Doorn wonen voornamelijk leden van de Bond van Nederlandse Militaire Oorlogs- en Dienstslachtoffers.

Meer info over wonen bij ons

Voor vragen of meer info

Kunt u terecht bij ons Servicebureau

Telefoon
0343 555 555
(ma t/m vr van 8.30-18.00)

E-mail
service@iszdebrug.nl 

Of vul het contactformulier in.

Veelgestelde vragen

Nee, helaas kan dat niet. Dat heeft te maken dat we op elke locatie een bepaald “type” zorg bieden. Afhankelijk van uw indicatie krijgt u de plek die het beste bij u past toegewezen.

Als u bij De Brug komt wonen dan kunt u wifi aanvragen. Dat kan via het Servicebureau van De Brug 0343 55 55 55 of service@iszdebrug.nl.

Wilt u bij ons komen wonen? Meestal is er niet direct plaats voor u en wordt u tijdelijk op een wachtlijst geplaatst. De wachttijden verschillen per locatie.

Bekijk hier de actuele wachttijden.

Wanneer iemand die langdurige zorg nodig heeft, is een zorgindicatie aanvragen van het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg) nodig.