Beukenstein is het nieuwste verpleeghuis van De Brug.

Een moderne, fijne en veilige woonomgeving

Beukenstein, vernoemd naar het prachtige park waar het aan ligt, bestaat uit drie aparte gebouwen. Het verpleeghuis wordt geheel in landhuisstijl uitgevoerd. Charmant en sfeervol, maar wel met alle gemakken van nu. Op Beukenstein is plaats voor 108 bewoners.

Verschillende woonvormen

In drie geschakelde gebouwen zijn 10 woningen gesitueerd, waar mensen met dementie in kleine groepen van 7 á 8 personen wonen. Deze kleinschaligheid zorgt ervoor dat het verschil met thuis wonen zo klein mogelijk wordt. Geen typisch instellingsleven dus, maar leven in een huishouden, net als thuis. Er is een gemeenschappelijke huiskamer en er is een buitenruimte (een tuin of een terras). Elke bewoner heeft natuurlijk een eigen zit- / slaapkamer en ook een eigen badkamer. Naast de kleinschalige woongroepen zijn er 34 hofwoningen: luxe één- en tweekamerappartementen die van alle gemakken voorzien zijn. In Beukenstein zijn ook nog een aantal extra ruimtes te vinden waar bewoners elkaar, hun familie en hun vrienden kunnen ontmoeten. Lekker eten en drinken hoort daar natuurlijk bij,

Voor wie is Beukenstein?

Beukenstein is een toekomstbestendig verpleeghuis voor kwetsbare ouderen. Mensen met dementie, maar ook andere zorgvragen waarvoor een indicatie en zorg met verblijf nodig is, kunnen hier wonen. Alle woningen en appartementen zijn bestemd voor mensen met een Wlz-indicatie.

Neem vast een kijkje

Via deze virtuele tour krijgt u vast een indruk van de locatie Beukenstein:

Door deze virtuele tour ziet u meer van de Hofwoningen Beukenstein:

 

 

Faciliteiten

Orangerie
Opticien
Audiciën
Pedicure
Masseur
Masssage voor bewoners
Kapsalon
Bushalte
Tuin

Delen:

Diensten

De Brug Driebergen Activiteiten Vrijwilliger Dagbesteding 0020
Dementie of Geheugenproblemen

Geheugenproblemen of verwardheid door dementie? U kunt bij ons terecht.

De Brug Driebergen Diensten Geestelijke Verzorging
Geestelijke Verzorging

Wanneer u bij ons woont bieden wij u geestelijke verzorging die aansluit bij uw eigen wensen en behoeften.

Fysiotherapie
Zorg & behandeling

Voor passend onderzoek, advies, begeleiding of behandeling kan je bij ons terecht.

Maaike 1
Mondzorg

Goede mondzorg is belangrijk voor de kwaliteit van leven. Wie een gezonde mond heeft, is gezonder.

Seniors 1505935 640
Masseur aan 'huis'

Masseur Eva Dekker-Looman verzorgt op locatie Beukenstein een massage op maat voor wie daar behoefte aan heeft.

Veelgestelde vragen

Nee, helaas kan dat niet. Dat heeft te maken dat we op elke locatie een bepaald “type” zorg bieden. Afhankelijk van uw indicatie krijgt u de plek die het beste bij u past toegewezen.

Als u bij De Brug komt wonen dan kunt u wifi aanvragen. Dat kan via het Servicebureau van De Brug 0343 55 55 55 of service@iszdebrug.nl.

Wilt u bij ons komen wonen? Meestal is er niet direct plaats voor u en wordt u tijdelijk op een wachtlijst geplaatst. De wachttijden verschillen per locatie.

Bekijk hier de actuele wachttijden.

Wanneer iemand die langdurige zorg nodig heeft, is een zorgindicatie aanvragen van het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg) nodig.