Locatie Nassau Odijckhof is een verpleeghuis in Driebergen waar u kunt wonen als thuis wonen niet meer gaat. We vinden het belangrijk dat u gelukkig en tevreden bent en zo lang mogelijk de regie over uw eigen leven heeft.

Veilig wonen in een bosrijke omgeving

Niet alleen binnen Nassau Odijckhof, maar ook buiten is het heerlijk toeven. Zo is er in Nassau Odijckhof een kapper, stiltecentrum en restaurant De Meent, met gezellige zitjes. Nassau Odijckhof ligt in een bosrijke omgeving en beschikt over een terras en enkele tuinen, zodat u ook naar buiten kunt om te genieten van het groen en de rust.

Beschermd wonen

Nassau Odijckhof bestaat uit vier afdelingen, verdeeld over twee etages. Iedere afdeling beschikt over twee tot vier huiskamers en biedt plek aan 19 bewoners. Drie afdelingen zijn gesloten afdelingen, voor mensen met dementie of geheugenproblemen. De vierde afdeling is een open afdeling voor mensen met een lichamelijke beperking. Dagelijks worden op de afdelingen verscheidene, persoonsgebonden activiteiten georganiseerd. Op alle afdelingen is een gastvrouw aanwezig die onder andere helpt bij de maaltijden en het geven van kleine groeps- of individuele activiteiten.

Nassau Odijckhof gaat sluiten

Locatie Nassau Odijckhof is in 1974 opgericht door een aantal hervormde diaconieën. Omdat deze locatie niet meer voldoet aan de eisen en wensen die we in deze tijd stellen om goede invulling te kunnen geven aan zorg én aan fijn wonen, wordt deze locatie gesloten. De bewoners van Nassau Odijckhof verhuizen half september 2019 naar Beukenstein, de nieuwe locatie van De Brug die momenteel wordt gebouwd. Nassau Odijckhof zal dan haar deuren sluiten.

 

Faciliteiten

Bos
Tuin
Kapper
Audicien
Opticien
Restaurant
Stiltecentrum

Delen:

Diensten

De Brug Driebergen Activiteiten Vrijwilliger Dagbesteding 0020
Dementie of Geheugenproblemen

Geheugenproblemen of verwardheid door dementie? U kunt bij ons terecht.

De Brug Driebergen Diensten Geestelijke Verzorging
Geestelijke Verzorging

Wanneer u bij ons woont bieden wij u geestelijke verzorging die aansluit bij uw eigen wensen en behoeften.

De Brug Driebergen Zorg En Behandeling
Zorg & behandeling

Voor passend onderzoek, advies, begeleiding of behandeling kan je bij ons terecht.

Veelgestelde vragen

Nee, helaas kan dat niet. Dat heeft te maken dat we op elke locatie een bepaald “type” zorg bieden. Afhankelijk van uw indicatie krijgt u de plek die het beste bij u past toegewezen.

Als u bij De Brug komt wonen dan kunt u wifi aanvragen. Dat kan via het Servicebureau van De Brug 0343 55 55 55 of service@iszdebrug.nl.

Wilt u bij ons komen wonen? Meestal is er niet direct plaats voor u en wordt u tijdelijk op een wachtlijst geplaatst. De wachttijden verschillen per locatie.

Bekijk hier de actuele wachttijden.

Wanneer iemand die langdurige zorg nodig heeft, is een zorgindicatie aanvragen van het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg) nodig.