Aan de Hogesteeg in Driebergen staat Rehoboth, een klein woonzorgcomplex van De Brug, gebouwd in klassieke villastijl.

Rustig, veilig en bovenal fijn wonen

Als u in Rehoboth komt wonen, dan kunt u erop vertrouwen dat u op een fijne plek komt. Rehoboth is een kleinschalig woonzorgcentrum en ligt in een rustige villawijk in Driebergen. Zowel het huis als de omgeving stralen stijl en klasse uit. Rehoboth heeft een aantal luxe, ruime opgezette appartementen, verdeeld over drie woonlagen. Als u de ruime en gastvrije entree binnenkomt, ziet u direct de receptie. Ook zijn er onder andere een salon, een winkeltje en kapper te vinden. Niet alleen binnen, maar ook buiten treft u het goed bij Rehoboth. In de omheinde tuin vindt u een heerlijk terras en verschillende zitjes, een mooie vijver en een theehuisje. Er zijn wandelpaden aangelegd die natuurlijk ook goed begaanbaar zijn met een rolstoel of loophulpmiddelen.

 

Genoeg te doen

Bij Rehoboth hoeft u zich nooit te vervelen. Er is een bijzondere huiskamer in Rehoboth die het hart van het woon-zorgcomplex vormt. Hier kunt u anderen ontmoeten, en meedoen aan de verschillende activiteiten die dagelijks worden georganiseerd. Daarnaast is er elke dag een gastvrouw aanwezig. Tussen 12.00 uur en 14.00 uur wordt de salon omgetoverd tot 'Restaurant Rehoboth', waar u in een mooie omgeving van een maaltijd kunt genieten. Natuurlijk kiest u zelfs gemakkelijk voor om rustig in uw appartement van de dag te genieten. Er wordt u uiteraard niets opgelegd.

Beschermd wonen

Als thuis wonen niet meer gaat, bijvoorbeeld door dementie of geheugenproblemen, dan kunt u terecht in Rehoboth. Wij werken volgens het principe van kleinschalig wonen; sfeer en huiselijkheid zijn de sleutelwoorden, het is immers belangrijk dat u zich zoveel mogelijk thuisvoelt in uw nieuwe huis. Wanneer u bij ons komt wonen neemt u natuurlijk een heel leven met u mee. Dat leven, zowel het heden als het verleden, is de basis voor onze zorg. Welke normen en waarden u belangrijk, welke wensen en behoeftes hebt u? Wat vindt en denkt u? Daar stemmen wij onze zorg en ondersteuning op af. Wij willen er graag voor zorgen dat u zich gelukkig en tevreden bent, en dat u zich écht thuis voelt.

Aanleunwoningen

Als u nog goed in staat bent om zelfstandig te wonen, maar toch de zekerheid wilt van hulp dichtbij, dan is een aanleunwoning misschien een goede optie voor u. Bij Rehoboth zijn 20 aanleunappartementen. Wanneer u hier woont, kunt u gebruik maken van verschillende vormen van incidentele of structurele zorg, wanneer het nodig of gewenst is.

Neem vast een kijkje

Via deze visuele tour krijgt u vast een indruk van de locatie Rehoboth:

Faciliteiten

Audiciën
Pedicure
Tuin
Kapper
Salon
Groene omgeving

Delen:

Diensten

De Brug Driebergen Activiteiten Vrijwilliger Dagbesteding 0020
Dementie of Geheugenproblemen

Geheugenproblemen of verwardheid door dementie? U kunt bij ons terecht.

De Brug Driebergen Diensten Geestelijke Verzorging
Geestelijke Verzorging

Wanneer u bij ons woont bieden wij u geestelijke verzorging die aansluit bij uw eigen wensen en behoeften.

Sparrenheide11
Aanleunwoningen

Graag zelfstandig blijven wonen, wel met hulp in de buurt? Dat kan in een aanleunwoning.

Fysiotherapie
Zorg & behandeling

Voor passend onderzoek, advies, begeleiding of behandeling kan je bij ons terecht.

Maaike 1
Mondzorg

Goede mondzorg is belangrijk voor de kwaliteit van leven. Wie een gezonde mond heeft, is gezonder.

Veelgestelde vragen

Nee, helaas kan dat niet. Dat heeft te maken dat we op elke locatie een bepaald “type” zorg bieden. Afhankelijk van uw indicatie krijgt u de plek die het beste bij u past toegewezen.

Als u bij De Brug komt wonen dan kunt u wifi aanvragen. Dat kan via het Servicebureau van De Brug 0343 55 55 55 of service@iszdebrug.nl.

Wilt u bij ons komen wonen? Meestal is er niet direct plaats voor u en wordt u tijdelijk op een wachtlijst geplaatst. De wachttijden verschillen per locatie.

Bekijk hier de actuele wachttijden.

Wanneer iemand die langdurige zorg nodig heeft, is een zorgindicatie aanvragen van het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg) nodig.