Thuis verzekerd van passende zorg of verzorgd wonen in een omgeving waar u zich thuis voelt. Bij De Brug kan dat. Dankzij onze brede dienstverlening, vele voorzieningen en deskundige en toegewijde medewerkers. Wij dragen zorg voor elkaar. Dat is altijd al onze drijfveer en daar maken we ons sterk voor. 

Wonen, welzijn en zorg in Driebergen

Ouderen en hun familie of vrienden, die wonen in (de omgeving van) Driebergen en hulp nodig hebben in het dagelijks leven, kunnen een beroep op ons doen. Of het nu gaat om zorgtaken, gemaksdiensten of ondersteuning op sociaal vlak; als iemand onze hulp inschakelt, dan stellen wij alles in het werk om te zorgen dat de hulp die geboden wordt zo goed mogelijk past bij zijn of haar wensen en behoeften. Zo zorgen we dat alle mensen die we helpen zo lang mogelijk zelf de regie houden over hun eigen leven.

Zorgen voor en met elkaar

Bij De Brug vinden we teamwork ontzettend belangrijk. Goede zorg is immers alleen maar mogelijk als iedereen meehelpt. Met 'samen' bedoelen wij iedereen die betrokken is bij de zorg. Dat begint bij degene die de zorg ontvangt, maar ook zijn of haar naasten, onze vrijwilligers en natuurlijk onze medewerkers spelen een belangrijke rol. Vanuit onze oorspronkelijke, christelijke identiteit gaan we ervan uit dat elk mens uniek en waardevol is. Een individu en tegelijkertijd deel van een groter geheel. We vormen met alle betrokkenen een kleine, veilige en open leefgemeenschap, waar iedereen zichzelf kan zijn.

Logo De Brug

 

Delen: